Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Szandi élete egyik legszebb napját élhette át

Szandi fia ugyanis 18 éves lett, ezennel már ő is nagykorú, pedig mintha csak tegnap lett volna, amikor megszületett.

Fotó: Instagram/Szandi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Szandi egy igazán boldog nőnek, énekesnőnek, édesanyának, feleségnek mondhatja magát. Közben olyan formát hozott össze, amit csak dicsérni lehet, rengeteg nőt motiválhat ezzel, és még mindig van benne potenciál. Imádja az életét, és az új karrierje csak tovább lendít ezen, hiszen már a levegőben is topteljesítményre képes.

Az énekesnő számára a mai nap nem szól másról, mint a fia születéséről, ugyanis 18 évvel ezelőtt látott napvilágot a család legkisebbik tagja. Ez pedig azt is jelenti, hogy mindhárom gyermekük felnőtt, már nem gyerekek többé. 18 év, mely egyszerre sok és nagyon kevés, megmutatván az idő múlását. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

„Nagy nap ez a mai! Legkisebb gyermekünk, Csabus 18 éves lett! Ezennel elmondhatom, hogy három felnőtt gyermekünk van!” – írta Szandi a posztjában, aki büszke arra, hogy már három felnőtt gyerekük van, miközben olyan gyorsan elteltek ezek az évek, mintha azok is nem lettek volna, ami valahol szomorú is.

Szandi nagyon boldog, hogy a kisfia 18 éves lett, és sosem felejti el azt a pillanatot, amikor először tartotta a karjaiban. „Édes kisfiam! Sosem felejtem el azt a pillanatot amikor először a karjaimban tarthattalak! Pont ilyen harmadik gyermekre vágytam, mint amilyen Te vagy! Céltudatos, udvarias, lelkiismeretes, határozott, egyedi stílussal.”

Azt tanácsolta a fiúnak, hogy mindig őrizze meg az emberségét, az empátiáját, ami valójában nagy kincs a mai világban. „Mindig őrizd meg az emberségedet, empátiádat, ez nagy kincs a mai világban. Isten éltessen sokáig egészségben, boldogságban, szeretetben! Váltsd valóra minden álmodat!”

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Erősödéssel indult a forint napja szerda reggel

Újabb erősödéssel nyitott a forint egy napot, ezúttal szerda reggel, ami a jobb hírek közé sorolható.

Kikapott a Juventus a Lazio-tól, mégis ott vannak a döntőben (videó)

Meglehetősen izgalmasan alakult a Lazio-Juventus mérkőzése a Coppa Italia visszavágóján, ami a Juventus vereségével ért véget, mégis ott lehetnek a döntőben.