Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

Elképesztő dolgokra képes Szandi a levegőben

Szandi már légtornásznak is hívhatja magát, többek között ehhez is van tehetsége, és most egy újabb nagyobb durranásra készül.

Fotó: Instagram/Szandi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Szandi formája az egyik leglátványosabb a hírességek világában, és erre különösen büszke lehet. Akár 10 évet is letagadhatna a korából, de nincs rá szükség, mert ezzel is csak motiválja a korosztályát, illetve a fiatalabbakat is. Amikor valaki ennyire fitt, azzal igencsak fel tudja hívni magára a figyelmet.

Rengeteg előnye van a sportnak, az egészséges életmódnak, amit Szandi korán felismert. Ennek is köszönheti azt, hogy ilyen fitt, és soha ezelőtt nem volt olyan formában, mint most. Ha sokan másokhoz hasonlóan elhagyta volna magát, a légtornászattal sem ismerkedik meg, mely az élete részévé vált. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Nagy tehetsége van hozzá, és ha gyerekként kezd el ezzel foglalkozni, lehetséges, hogy világszinten is elismert tornász vált volna belőle. Akkor ezt még nem tudhatta, mert nagyon korában magával ragadta az éneklés, az országos ismertség, és onnan nem volt megállás, mai napig ez a munkája.

Ettől függetlenül érdekes lett volna látni, hogy mire viszi tornászként Szandi, aki vasárnap fellép a légtornafesztiválon Budapesten A legújabb légtornás klipjét mutatják be élőben, ami nagy durranásnak ígérkezik. Ráadásul a Fővárosi Nagycirkusz porondján teheti ezt meg az énekesnő, ami külön megtiszteltetés.

„Vasárnap Budapest Légtornafesztivál! A legújabb légtornás videó klipemet fogjuk élőben bemutatni a Fővárosi Nagycirkusz porondján! Már nagyon készülünk, egy igazán látványos produkcióval szeretnénk Benneteket meglepni! Addig is a bio-ban a linkre kattintva tudjátok megnézni a videó klipet! Az ördög belém bújt!” – írta a posztjában Szandi.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.