Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,10 Ft
Euró
392,61 Ft
Font
458,48 Ft
Bitcoin
61,209 $

Stana Alexandra extra vonzó formába lendült

A Dancing with the Stars táncosa nagyon vonzó, és a nők között is sokan vannak, akik irigykedés helyett inkább csak gratulálnak neki.

Fotó: Instagram/Stana Alexandra Erika
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Stana Alexandra a hírek szerint ismét egyedülálló, ugyanakkor nem mondott le arról, hogy egy nap édesanya legyen. Sőt, vágyik rá, és biztosak vagyunk abban, hogy kiváló édesanya lenne, mert megértő, jól bánik a gyerekekkel, céltudatos és kedves. Számos olyan jó tulajdonsággal rendelkezik, ami sokakban nincs meg.

Emiatt is kedvelik olyan sokan a DWS sztárját, aki nélkül már nem tudnánk elképzelni egy új évadot sem. Reméljük, a magánéletben is megtalálja a számításait, és nemrég azt is elárulta, milyen a kapcsolata Marics Petivel, ugyanis szóba hozták a párosukat, sokan már egy esetlegesen szerelmet vizionáltak kettejük között. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Alexandra tisztázta, barátok Petivel, és nagyon jóban vannak. Egy barátság sokszor messze nagyobb értékkel bír, mint bármi, és ismét együtt dolgoznak, közösen forgatják a Zsákbamacska új évadát Majka és Pápai Joci RTL-es átszerződése miatt. Valószínűleg ezúttal sem fogunk unatkozni, és később Alexandra műsorvezetői álmai is teljesülhetnek.

Amit biztosra vehetünk, hogy kiváló formában tartja magát, sokat ad a megjelenésére, és ez nemcsak a tánc miatt van így. Egyszerűen igényes nő, igényes saját magára, a környezetére, arra, amit visel. Ez minden alkalommal látszik, és köszönhetően a népszerűségének, egyre több márka keresheti fel egy együttműködés jegyében.

Mostanában még mozgalmasabbak Alexandra napjai, ugyanis a TV2-vel forgatja a Zsákbamacska új évadát, amit egyenesen imád. „A sok forgatás mellett azért néha marad idő a táncra is! Hamarosan egy szuper kis anyagot láthattok a Tények Pluszban! A csodás edzőszettem pedig köszönöm a @playame.hu-nek!”