Exatlon: Krisztián könnyekig hatoló üzenetet kapott, nem is akárkitől

Fotó: Instagram/Somhegyi Krisztián
not image

Hujber Dávid

2021.május.17 - 21:23

Ági számára rendkívül fontos Krisztián, aki az elmúlt hónapokban személyesen kezelte Krisztián Instagram oldalát, mely időközben az 50 ezres követőszámot is átlépte.

Krisztián már nem lehet versenyben az Exatlon főnyereményéért, és több társához hasonlóan nem párbaj által esett ki, hanem egy sérülés miatt, így ez egy befejezetlen ügy marad számára, de ki tudja, mit hoz az élet.

Palik László is egy megható beszédben búcsúzott el Krisztiántól, akit már nagyon várt odahaza. Természetesen Ági is, aki érzelmes szavakat fogalmazott meg a bajnok kiesését követően kedvese oldalán.

„Eljött az a nap, amire sokan nem számítottunk. Őszintén szólva, még én is keresem a szavakat. Egy sportember/versenyző számára a legrosszabb, ami megtörténhet, hogy egy sérülés miatt esik ki, és nem egy méltó ellenfél ellen.” – kezdte Ági a bejegyzésében.

„Igazából bennem is csak most kezd tudatosulni, hogy többet már nem léphet a rajthoz, nem versenyezhet a csapatáért, önmagáért. Úgy gondolom, hogy sokan vagyunk, akik a végéig szerették volna látni Krisztiánt, és drukkolni neki.”

„De ez nem a vége, hanem a kezdete egy új, fantasztikus útnak. Megmutatta, hogy milyen erős, hogy mennyire tud küzdeni, és hogy mekkora elszántság rejtőzik benne. Végigkísérhettük, hogy napról-napra egyre gyorsabb, és ügyesebb lett.”

„Személyében megismerhettünk egy csupaszív embert, akire bármikor számítani lehetett, és aki a végsőkig elment a csapatáért/barátaiért. Kedvesem! Én arra kérlek, hogy ne búslakodj emiatt.” – folytatta Krisztián kedvese.

„Hidd el, többet kaptál, mint gondolnád, és ne feledd, a telet mindig felváltja a tavasz. Egyszerűen nem tudom szavakkal elmondani, hogy mennyire büszke vagyok Rád! Kívánom, hogy maradj mindig ilyen hatalmas szívű, hatalmas küzdő, mosolygós Bébifóka. Már nagyon várom, hogy újra találkozhassunk. /Ági/”