Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,706 $

228 millió fontos átigazolásra készül a Manchester United

Hatalmas összeget tervez kiadni a Manchester United, hogy megerősítse a keretét, de nem egy játékosról van szó.

...svg content...Fotó: Unsplash/Nat Callaghan
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester United döntött, a rengeteg kritika és a katasztrofális eredmények ellenére Ten Hag maradhat a helyén. Sok szurkoló megdöbbent a vezetéség döntésén, ami még sokba kerülhet a csapatnak, ráadásul hosszabbítani akarnak a hollanddal, így adott esetben költségesebb lenne a kirúgása.

Ezzel együtt a keret megerősítésén is dolgoznak, amire legalább annyira nagy szükség van, mint lett volna egy új edzőre. A hírek szerint horribilis összegeket tervez kiadni az United, akik ebből a pénzből három tehetséget hoznának el, ráadásul ugyanazon csapattól. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

228 millió fontjukba fájhat az, hogy Joao Nevest, Antonio Silvát és Fredrik Aursnest leigazolják a Benficától. Ezzel egy igen jelentős összegre tehetne szert a portugál klub, de egyelőre nem tört zöld jelzés. A hírről a 90min is beszámolt a Correio da Manhára hivatkozva.

Az United egyes játékosai az Eb-n vannak, míg a többség a nyári szünetét tölti, és hamarosan visszatérnek az edzésekre, majd megindulnak a szokásos külföldi turnéra, melynek ideje alatt a kinti rajongók előtt fognak játszani, aminek szintén nagy az üzleti értéke.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.