Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,845 $

Olyan név kering a Liverpool kapcsán, amelyre Szoboszlai is csettintene

A Bayern München sztárjának érkezésével egészen új szintre léphetne a Liverpool támadójátéka.

...svg content...Fotó: A német Jamal Musiala (b2) berúgja a találkozó második gólját Angus Gunn skót kapusnak (k) a németországi labdarúgó Európa-bajnokság Németország és Skócia között az A csoportban játszott nyitómérkőzésén a müncheni Allianz Arénában 2024. június 14-én. MTI/AP/Frank Augstein
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Jamal Musiala, a Bayern München fiatal középpályása kiemelkedő játékkal járult hozzá Németország 5-1-es győzelméhez Skócia ellen az Európa-bajnokság A csoportjának nyitómérkőzésén.

A mindössze 21 éves játékos végig irányította a német csapat támadójátékát, és egy góllal is kivette a részét a magabiztos sikerből. Musiala gyors lábtechnikájával és okos helyezkedésével folyamatosan zavarba hozta a skót védőket, teljesítménye pedig német szempontból az egész tornára rányomhatja a bélyegét. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

A The Independent értesülései szerint Musiala iránt több élcsapat, többek között a Szoboszlai is foglalkoztató Liverpool is élénken érdeklődik. A Vörösök az új vezetőedző, Arne Slot irányításával egy új korszak kezdetén állnak, a Bayern játékosa pedig remekül illeszkedne a megújuló keretbe.

Érdemes azonban megemlíteni, hogy a Bayern München is hosszabbítani szeretne a 2026-ig érvényes szerződéssel rendelkező labdarúgóval, így közel sem biztos, hogy Musiala elérhető lesz a nyári átigazolási piacon.

A fiatal játékos becsült értéke jelenleg 96 millió font körül mozog.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Nem Musiala az egyetlen azonban, akit hírbe hoztak a Liverpoollal, ugyanis a pletykák szerint a Leverkusen ásza, Florian Wirtz is a merseyside-i csapat célkeresztjében van. Megszerzése ugyanakkor komoly akadályokba ütközhet, hiszen egyrészt nem szívesen válna meg tőle a Leverkusen, másrészt pedig az elmúlt szezonban mutatott kimagasló teljesítménye miatt gyakorlatilag az összes európai élklub sorban áll érte.

Újabb sokkoló állítások jelentek meg a gyermekbántalmazó karateedzőről

Egyre több sokkoló állítás jelenik meg a gyermekbántalmazó edzőről, újabb és újabb súlyos nyilatkozatokat adnak ellene.