Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Egy nagyon különleges ruhában ünnepelt Dubajban Gáspár Evelin (videó)

Gáspár Evelin ünnepi vacsorája is jól sikerült, remekül érezhette magát a család Dubajban, hamarosan azonban újra munkába állnak Magyarországon.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Mint ismeretes, Gáspár Győző és családja nemrég Dubajba utaztak, hogy megünnepeljék Gáspár Evelin születésnapját. Már Cipruson megkezdték a hangolást, és röviddel ezután tértek vissza a Közel-Keletre, ahol már nem egyszer jártak.

Rengeteg köszöntést és dicséretet kapott Evelin, aki topformában utazhatott el Dubajba. Az egyik legnagyobb átalakuláson átesett híresség, de Gáspár Virág sem panaszkodhat, szintén sokat változott, és nemcsak a megjelenése, hanem a stílusa is. Evelin jó hatással van a húgára, sokat programoznak együtt. Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

Természetesen az ünneplés sem maradhatott el, mindenki remekül érezte magát a helyszínen, de ahogyan Győzike is célzott rá, hamarosan kezdődnek a forgatások a TV2-vel. Ezen a nyáron forgatják a Gáspárék első évadát, így valószínűleg emiatt sűrítették össze a nyaralásaikat, mert mostantól erre nem lesz idő.

Evelin születésnapi vacsorája szintén jól sikerült, és mint azt mindenki láthatja, csillogó ruhában tűnt fel, ami remekül áll neki. Magabiztosan, önbizalommal teli hordja ezeket a szetteket, melyek még inkább kifejezik azt a stílust, amit követ, szereti az eleganciát, a divatot, és ügyes is benne.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Helyi járatú busznak csapódott egy autós Szolnokon, mentőket is riasztottak

Mentőket is riasztottak ahhoz a balesethez, ami az éjjeli órákban történt Szolnokon, ahol egy busz és egy személyautó karambolozott egymással.