Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

Trendin jelentkezett Dubajból Győzike, kezdődnek a forgatások a TV2-vel

Gáspár Győző erős utalást tett arra, hogy hamarosan kezdődnek a forgatások a TV2-vel a Gáspárék első évada miatt, ami egy igen sűrű időszak számukra.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Valószínűleg ettől a ponttól kezdődően Gáspár Győző és Gáspár Bea egészen nyár végéig forgatni fognak. Egy ideje hivatalos, hogy visszatér a Győzike Show, csak épp Gáspárék néven, de a formátum ugyanaz lesz. Napi szinten mutatja majd be a csatorna a család kalandjait, amire még mindig sokan kíváncsiak.

Hamarosan arra is fény derülhet, Gáspár Evelin és Gáspár Virág szerepelnek-e a műsorban. Ami biztos, a család Ciprus után Dubaj felé vette az irányt, hogy ünnepeljenek, ugyanis Evelin 30 éves lett, ami az eddigi legkülönlegesebb napja lehet a születésnapjai közül, és láthatóan meg is adják ennek a módját. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Győzike is szeret trendin öltözködni, ő az a családból, aki a legfeltűnőbb jelenség, és nem mellesleg nem kevés súlytól vált meg, Kiváló formába hozta magára a forgatásokra, és már nem kell sokat várnunk, hogy kulisszák mögötti felvételeket is kapjunk, amik mindig izgalmasak tudnak lenni.

„Senki sem figyel jobban téged, mint azok az emberek, akik nem szeretnek és irigyek rád… Tehát olyan műsort adj nekik, amit soha életükben nem felejtenek el..! Hamarosan a tévében…” – üzent Győzike Dubajból, így várhatóan, ha visszatérnek Budapestre, belevágnak a forgatásokba.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.