Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,791 $

Dubajban ünnepel Gáspár Evelin (videók)

Kiderült, pontosan hová utaztak Gáspár Evelinék, különleges helyszínen ünnepelnek, hiszen születésnapja van Evelinnek.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Pár nappal ezelőtt még Cipruson nyaraltak Gáspár Győzőék, akik az utóbbi időben sokan jártak külföldön. A ciprusi helyszínre egy meghívás miatt utaztak el, és tökéletesen érezték magukat, igazán pihentető volt ott lenniük, ahová még biztosan vissza fognak térni, csak idő kérdése.

Az sem titok, hogy Evelinnek a héten születésnapja van, ami mindig különleges, a család nagy hangsúlyt fektet erre az eseményekre. Miután egyelőre Evelin és Virág sem házas, jelenleg nem alapítottak családot, könnyedén utazhatnak együtt, össze tudják hangolni a programjaikat, így ismét négyen utaztak el. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Evelint már napok óta ünneplik a követők, a születésnapja azonban csak szombaton lesz, amit Dubajban ünnepel, ugyanis ismét a Közel-Keletre utaztak. Nem először járnak a térségben, és nem is utoljára. Talán az egyik kedvenc helyük Törökországban, ahová szintén mindig nagy örömmel utaznak el.

Most azonban Dubajban tartózkodnak, és többek között azt is láthatjuk, hogy mennyire látványos bikiniformában van Evelin, de Virág sem panaszkodhat. Ha kíváncsiak vagytok a kinti tartalmaikra, akkor nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintani, amit érdemes követni, mert Evelin folyamatosan aktív.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.