Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,310 $

Különleges születésnapi tortát kapott Gáspár Evelin

Ezen a héten tölti be a 30. életévét Gáspár Evelin, de már most rengetegen felköszöntötték Gáspár Győző nagyobbik lányát.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Evelin a legendás 90-es évek közepén látta meg a napvilágot. Egészen pontosan 1994. június 15-én született a Gáspár-család első gyermeke, akit már nagyon vártak, rendkívül boldogok voltak miatta. Abszolúte tervezett gyermek volt, és mindent megadtak számára, ami csak lehetséges.

Evelin hamar belecsöppent a médiába, fiatalon vált országosan ismertté a Győzike Show miatt. Éveken át szerepelt a képernyőn, de azt követően sem tűnt el, és jelenleg minden korábbinál csinosabb, vonzóbb és formásabb. Dögös formába hozta magát, az emberek sokat dicsérik, de az irigyei is visszatértek. Soron kívül Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely újabb bocsánatkérését

Legutóbb Ciprusra utazott a családjával, ahol remekül érezték magukat. Jó időjárást fogtak ki, így míg idehaza nem volt a legjobb idő, nyugodtan nyaralhattak odakint, és közben finomakat ettek, ittak, mulatoztak. Gáspár Virág is extra formában jelent meg a parton, aki szintén készülhet testvére születésnapjára.

Ugyan csak szombaton lesz a nagy nap, Evelint már most tömegével köszöntötték fel. 30 éves lesz, ami egy több mint különleges szám, így valószínűleg nagy eseményt rendeznek neki a hétvégén. Már meg is kapta az első tortáját, ami ránézésre is rendkívül ízletes, mi azonban még várunk a köszöntéssel, majd szombaton.