Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

Lenyűgöző új bikinis fotók jelentek meg Gáspár Evelinről és Virágról

A Gáspár-lányok nagyon jól érzik magukat, és míg idehaza igencsak szeszélyes az időjárás, addig Cipruson minden szép és jó.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem titok, hogy Gáspár Győzőék ismét elhagyták Magyarországot, hogy egy kicsit együtt pihenhessenek egy szép helyen, amíg idehaza nem lesz igazi nyár, mert ugyan nincs hideg, az időjárás szeszélyes. Sajnos már június elején járunk, de talán lesznek még nagyon forró hetek, ha nem is egymást követően.

A nyárnál nincs jobb, ilyenkor mindenki boldogabb, lazább, egyszerűen jól érzik magukat az emberek. Ezernyi program vár ránk, és Evelinék is imádnak programozni, akik jelenleg Cipruson barnulnak a napon. Remek formában vannak a csajok, a pasik odavannak értük, és rengeteg bókot kapnak. Soron kívül Nyomozást indított a rendőrség a Vígszínházban történt baleset ügyében

Szóval igen, nem kell őket félteni, a divat terén sem, Evelin sokat taníthatott a húgának, aki egyre hasonlóbb stílust vesz fel. Jól mutatnak egymás mellett, és azt is jó látni, hogy jóban vannak, ami nem minden testvérről mondható el. Persze közöttük is voltak viták, viszont ez mindig benne van a pakliban.

Alább új bikinis fotók jelentek meg a lányokról, akiknek nincs okuk panaszkodni, sokan szeretnének hasonló formában lenni. Az irigyekből is több van már, és ha így folytatják, csak még több lesz, viszont ügyesen kezelik mindezt, nincs igazán rájuk hatással a bántás, azok az idők elmúltak szerencsére.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.