Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Igazi sztármegjelenésben vacsorázott Gáspár Evelin és Virág

Gáspár Evelin és Gáspár Virág imádnak Cipruson lenni, aminek a követők örülnek, mert aktívak a csajok a közösségi médiában.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin elég hamar nyitott a média felé, és számos műsorban szerepelt már. Nem egyszer bizonyított az embereknek, az őt támadóknak, akik közül sokan mellé álltak, mert mást gondoltak róla. Így volt ez a Survivorben is, ahol a legkevesebbet panaszkodó játékosként láthattuk a műsorban.

Nagyon jól tűrte az éhséget, a nomád körülményeket, pedig ő is megszenvedte a tisztálkodási problémákat, és így tovább. Élete egyik legkeményebb időszaka volt, amit kívülről nézve egész simán teljesített. Ügyesen forgatta a szálalkat, nem sokon múlt, hogy az első szigeten maradjon, és ha ez így lett volna, még nagyobb izgalmakat kaptunk volna. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Evelin az Ázsia Expresszben is hozta a kötelezőt, majd a Párharcban szintén, amit az akkori párjával akár meg is nyerhettek volna. Nem kevés nézőt mozgatott meg, és ez még mindig így van. Emiatt lenne érdekes lenne látni újra versenyzőként egy műsorban, viszont egy ideje a háttérből dolgozik.

Ez még persze változhat, nem zárja ki egymást a kettő, és szerencsére a közösségi médiában is aktív. Komoly formát villantott cipruson, sok dicséretet kap, de a húgát, Gáspár Virágot sem kell félteni. Legutóbb egy nagyon stílusos szettben mentek vacsorázni a partra, amiről fotó is készült, igazi sztármegjelenést választottak.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Listán azok a repülőutak, ahol a legnagyobb eséllyel kell turbulenciával számolni

A 2023-as utazási adatokat elemezve állapították meg, várhatóan melyek lesznek idén azok a repülőutak, ahol nagy eséllyel tapasztalhatnak az utasok turbulenciát.