Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Videón Gáspár Virág és Evelin látványos bikiniformája Ciprusról (videó)

A Gáspár-testvérek láthatóan remekül érzik magukat Cipruson, ahol jelenleg messze jobb idő van, mint idehaza.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Győző és családja meghívásra utaztak ki Ciprusra, ahol láthatóan mindenki jól érzi magát. Nem csoda, mert sikeresek, ismert médiaszemélyiségek, és hamarosan kezdődhet a Gáspárék forgatása a TV2-vel. Hogy a lányok szerepet vállalnak-e benne, arról egyelőre továbbra sincs hivatalos információ.

Ha elkezdődnek a forgatások, mindez hamar kiderülhet, rendkívül hamar fogják megosztani a közösségi médiában a fotókat, ahol épp forgatnak Győzőék. Bízzunk benne, hogy a csajok is szerepet kapnak, igent mondanak a szerződésre, mert érdekes lenne látni Virágot is most, hogy felnőtt. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Anno kisgyerekként ismerhette meg az ország, de már ő is felnőtt. Nővére, Gáspár Evelin pedig nem egy műsorban tette már le a névjegyét, és nagyon szívesen megnéznénk a Dancing with the Stars mezőnyében. Van egy olyan érzésünk, tudna meglepetést okozni, ráadásul csúcsformában van.

Minden adott lenne ahhoz, hogy kihozza magából a maximumot a parketten, akárcsak a Farm VIP-ban. Hamarosan ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk, mert már biztosan megvannak a szereplők, és az új Farm VIP-t általában ebben az időszakban forgatják le. Ami biztos, Evelin a családjával Cipruson nyaral, és mindenki boldog.

Gáspár Virág is, aki egy teljesen új frizurával készült a nyárra, ami a Szigeten is nagyot menne. Alább pedig mindenki láthatja, erős bikiniformát hoztak össze a csajok, hozzák a laza formát, karaktert, mint általában.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.