Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Minden eddiginél vonzóbb fürdőruhát választott Gáspár Evelin (videó)

Gáspár Evelin megint nagyon magasra tette a lécet, és egy rendkívül látványos fürdőruhával rukkolt elő Cipruson.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin szép csendben az egyik legstílusosabb híresség lett idehaza, sokan is irigykednek rá. Igencsak megnőtt a támadó kommentek száma, de sajnos ez benne van ilyenkor a pakliban, amikor valaki sikeres, csinos, divatos és járja a világot. Evelin igyekszik nem foglalkozni ezekkel az emberekkel, akik negatívak.

Tóth Gabi szintén sokat mesélhetne erről, aki nemrég elárulta, volt egy pont, amikor kicsit megrogyott az őt ért támadások miatt. A közösségi média elterjedésével egészen elképesztő méreteket öltenek ezek a támadások, a megalázások, aminek nem lehet véget vetni, azokból egyre több van. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Annyit mindenképpen tehetnek a sztárok, hogy a saját oldalukon megszűrik a kommenteket, ami működik. Ezt teszi Evelin is, és ennél jobb döntést nem is hozhatott volna, aki jelenleg Cipruson nyaral a családjával. Jól érzik magukat, minden adott ahhoz, hogy igazi nyárban találják magukat a hazai meleg előtt.

Idehaza még mindig szeszélyes az időjárás, addig Evelinék odakint már abszolúte nyárban érezhetik magukat, és mindezt stílusosan. Érdemes megnézni az Evelinről készült videókat, mert szenzációsan áll rajta az új fürdőruha, ami telitalálat volt a részéről. A videókat erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.