Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Gáspár Evelin a Tokyo étteremből üzent: „Minek ide idézet, ha odavág a kinézet”

Gáspár Evelin és Gáspár Győző a Tokyio étterem vendégei voltak, és természetesen hozták a kötelezőt, elegánsan jelentek meg.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

A Gáspár-család kikerülhetetlen szereplője a média világának, még akkor is, ha egyesek ennek nem örülnek. Győzike és családja idővel elfogadta, nem szeretheti őket mindenki, de ez olyasvalami, amivel sok más hírességnek is meg kellett barátkoznia az évek alatt, egyszerűen nem lehet vele mit kezdeni.

Egyre többen vállalják fel politikai hovatartozásukat, ami megint csak megosztja az emberek véleményét. Pakaky Attila például nagy követője Orbán Viktor miniszterelnöknek, akit ráadásul 22 éves kora óta ismer. A legendás énekes is ott volt a Békemeneten, ahol óriási tömeg fogadta a kormányfőt. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Patakyhoz hasonlóan Fásy Ádám is kedveli Orbán Viktort, azt, amit képvisel. Hisznek benne, és az újabb tömeg megint megmutatta, hogy kemény ellenfél lesz a választások alkalmával. A miniszterelnök szintén nyit a közösségi média felé, és sok humoros tartalmat osztott már meg az évek múltán.

Evelin topformában van

Gáspár Evelin ugyancsak az egyik legismertebb híresség, médiaszemélyiség. Gyerekkora óta volt ideje hozzászokni ehhez a Győzike Show miatt, ami éveken át futott az RTL-en, hamarosan pedig a TV2-re vándorol át a Gáspárék, természetesen új epizódokkal. Hogy szerepelni fognak-e benne a csajok, egyelőre nem tudni.

Evelin és Virág fontos szereplői lehetnének a Gáspáréknak, akik szintén felnőttek. Virág még mindig nagyon fiatal, de Evelinnek sincs miért aggódnia, messze van még attól, hogy a 40-es éveire gondoljon.

Ráadásul csúcsformában van, ömlenek hozzá a dicséretek. Nemrég a Tokyo japán étteremből üzent, frappáns módon, miközben megint megadták a módját a megjelenésüknek. „Minek ide idézet, ha odavág a kinézet” – írta a posztjában Evelin, aki mindig csinos és trendi.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Listán azok a repülőutak, ahol a legnagyobb eséllyel kell turbulenciával számolni

A 2023-as utazási adatokat elemezve állapították meg, várhatóan melyek lesznek idén azok a repülőutak, ahol nagy eséllyel tapasztalhatnak az utasok turbulenciát.