Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Ilyen elegánsan ment kávézni Gáspár Evelin (fotó)

Egy újabb igencsak elegáns szettet rakott össze magának Gáspár Evelin, nem lehet azt mondani, hogy ne adta volna meg a módját a kávézásnak.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin sorra osztja meg magáról a divatos ruhákat, összeállításokat, és már nagyon ritkán láthatjuk smink nélkül. Tökéletesen érzett rá a divatos vonalra, ami számos új lehetőséget kínál számára ahhoz, hogy kiteljesedjen, még jobban érezze magát a bőrében, ami egy nő esetében rendkívül fontos.

Egy hírességnél még inkább, mert általában az ismert emberek állandó nyomásnak vannak kitéve. Evelin gyerekkora óta van ebben, valószínűleg tömegével ismerik fel, ha kilép az utcára, ami nem mindig kényelmes. Neki is lehetnek rossz napjai, amikor senkire nem kíváncsi, mégis bámulják, közös fotókat kérnek. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Mindez nem hangzik olyan rosszul egyeseknek, márpedig gondoljunk csak bele abba, milyen egy átlagos nap számunkra, és egy híresség számára. Az ismertségnek ára van, és ez pontosan ebbe a kategóriába tartozik. Rendkívüli hátrányt jelent, és már csak emiatt is igyekszik mindenki jól kinézni, mert bárhol belekötnek.

Evelinbe nehéz belekötni, mivel szinte mindig tökéletesen választ, minden a helyén van, és nem lehet azt mondani, hogy ne menne a stílusához. Megtalálta azt az irányvonalat, amit mindig is keresett, és ezzel nemcsak saját magát, hanem a követőit is motiválhatja arra, hogy járják be ezt az utat.

Evelin szereti a kávét, vannak kedvencei helyei Budapesten, és amikor ilyen jó az idő, még kellemes az íze a kávénak. Érdemes megnézni Győzike lányának papucsát, az is nagyon megy a szetthez, és a dicséretek sem maradhattak el.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.