Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,17 Ft
Font
468,63 Ft
Bitcoin
65,567 $

Minden eddiginél vonzóbb Gáspár Evelin, komoly a szett (fotók)

Gáspár Evelin egy igen komoly szettben fotózta magát, amivel azonnal elnyerte a követők tetszését.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Evelint érdemes követni a közösségi médiában, és sokan is tesznek így. Rengeteg követőt számol az Instagram oldalán, ahol számos divattal kapcsolatos tartalmat oszt meg, amik rendre jó tippeket adhatnak másoknak. Láthatóan élvezi Evelin mindezt, a divat világát, amin belül kitelkesedhet.

Egy ideje megtalálta az igazi útját, amin haladva jól érzi magát, és számos új megállapodást köthet ezen keresztül a jövőben a márkákkal. Miután nagy név a hírességek között, az egész ország ismeri, sok követője van, lehetnek ajánlatai, de megválogatja, kikkel működik együtt, legyen szó bármilyen márkáról. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Evelin is igyekszik mindig valami újat mutatni, és az általa viselt szettek általában igen látványosak. Ezek egyfajta inspirációt és motivációt adhatnak számára ahhoz, hogy még többet hozzon ki magából. Szerencsére nem frusztrálják a támadások, mert pontosan látja, sokan irigységből teszik ezt.

Ezzel pedig nem lehet mit kezdeni, és nem is kell, de ahhoz abszolúte megvan a joga, hogy korlátozza a hozzászólásokat. Szóval összességében jól menedzseli mindezt, és nem hátrál meg azok miatt, akik esetlegesen nem szeretik. Hozzászokhatott ahhoz, hogy bármit tesz és mond, abból lesz kritika.

Evelin ezúttal egy nagyon látványos ruhában köszönt be szerda este, készülvén a hétvégére, ami nála mindig nagyon aktív. Lenyűgöző formába hozta magát, és a legkisebb mértékben sem kell aggódnia, vajon hogyan alakul számára a bikiniszezon, mert nagyon rendben vannak a vonalai.