Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,820 $

Fásy Ádám: mindenki tudja, hogy jót akar Orbán Viktor miniszterelnök úr

A műsorvezető már a sokadik Békemeneten vett részt, s elmondta, szerinte a magyar ember a világon miért egyedi.

...svg content...Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az idei Békemenet óriási tömeget vonzott, rengetegen gyűltek össze a Margitszigeten, ahol Orbán Viktor miniszterelnök minden idők egyik legerősebb beszédét adta elő. „Mi magyarok nem először állunk szemben a fenyegető túlerővel. A nemzetek önfeladása felé robogó migrációpárti szerelvényről időben lekapcsoltuk a magyarok kocsiját. Stop migráció!” – fogalmazott.

„A magyar gyermekeket is kimentettük a veszélyes és visszataszító genderaktivisták kezei közül. Stop gender! Azt sem fogjuk hagyni, hogy a gyerekeinket és az unokáinkat az ukrán frontra vagonírozzák. Stop háború! Aki pokolra kíván jutni, annak balra a második ajtó. No migration, no gender, no war!” – emelte ki egyebek mellett a kormányfő. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Korábban Bayer Zsolt is értékelte a Békemenetet, amelyet illetően azt mondta, örömmel tölti el, hogy milyen sokan jelentek meg és fejezték ki a béke iránti elkötelezettségüket. „Számomra minden békemenet egy csoda, hiszen ezeken az alkalmakon együtt vagyunk” – emelte ki a publicista, aki 2012 óta minden békemeneten részt vett.

Mindemellett Fásy Ádámot is megkérdezték, hányadik alkalommal vett részt az eseményen. „Hát nem számolom már, a sokadik Békemeneten veszek részt. Mindig nemes célért vagyunk itt és én örülök, hogy részt vehetek, és itt lehetek az első sorban. Azt gondolom, hogy egyforma gondolkodásúak vagyunk, háborúellenesek vagyunk és békeszeretők” – mondta.

„A magyar ember ettől a világon egyedi, hogy a békét szereti és a szeretetet. Boldogságot hintünk ezáltal az emberek szívébe” – tette még hozzá Fásy Ádám az esemény napján a 24.hu-nak nyilatkozva. De a lap oldalán megjelent videóból az is kiderül, hogy a műsorvezető egy ponton még hozzáfűzte: „Végül mindenki tudja, hogy jót akar Orbán Viktor miniszterelnök úr”.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.