Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Békemenet: videón Orbán Viktor minden idők egyik legerősebb beszéde

Orbán Viktor politikai pályafutása egyik legerősebb és leghatározottabb beszédén van túl, amit a Békemeneten mondott.

...svg content...Fotó: Résztvevők a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetén a margitszigeti nagyréten 2024. június 1-jén. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Gigantikus tömeg látogatott ki az idei Békemenetre, amin többek között Orbán Viktor is ott volt. A magyar miniszterelnök fontosnak tartotta, hogy a sok ezres tábor előtt üzenjen a Margitszigeten, illetve azoknak, akik a televízión keresztül és online formában figyelték az eseményeket.

Közvetlen a választások előtt mondott beszédet a kormányfő, melynek ideje alatt Robert Fico szlovák miniszterelnökre is kitért. Hangsúlyozta, szerinte azért követtek el vele szemben merényletet, mert a béke pártján áll, ami kis híján az életébe került. Azóta sokkal jobban van, és minden bizonnyal teljesen fel fog épülni. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Orbán Viktor számos témát érintett a beszéd alatt, középpontba helyezvén a háborút, a harmadik világháború lehetőségét, ami minden korábbinál pusztítóbb hatással bírna. Felhívta az emberek figyelmét, szerinte melyik oldal jelenti a békét, és mely az, ami a háborút támogatja, amivel a vesztükbe rohanhatnak az emberek.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Listán azok a repülőutak, ahol a legnagyobb eséllyel kell turbulenciával számolni

A 2023-as utazási adatokat elemezve állapították meg, várhatóan melyek lesznek idén azok a repülőutak, ahol nagy eséllyel tapasztalhatnak az utasok turbulenciát.