Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Orbán Viktor a Békemenetről: „Robert Ficót azért lőtték le, mert a béke pártján áll”

Orbán Viktor azon a véleményen van, hogy Robert Ficót azért lőtték le, mert a béke pártján áll, de túlélte.

...svg content...Fotó: Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke (k) és Papp László debreceni polgármester (j) a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetén a Jászi Mari téren 2024. június 1-jén. MTI/Balogh Zoltán
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

Robert Fico szlovák miniszterelnök egyre jobban van, túlélte a merényletet, még ha többször, közvetlen közelről meglőtték. Valószínűleg a merénylő már soha nem szabadulhat, és nemcsak a kora miatt, ugyanis egy nyugdíjas követte el a támadást, aki azóta azt nyilatkozta, úgy lőtte meg a kormányfőt, hogy abba ne haljon bele.

Tekintve, hogy mennyin múlt Fico élete, ez aligha igaz, míg Orbán Viktor miniszterelnök a Békemeneten mondott beszédének elején említést tett kollégájáról, akiért szintén aggódott, és várja vissza. Az erős beszéd első részében megemlítette, Robert Ficót azért lőtték le, mert a béke oldalán áll.

„Üdvözletünket küldjük Robert Ficónak is, Szlovákia békepárti miniszterelnökének. Robert Ficót azért lőtték le, mert a béke pártján áll. Kis híján az életét adta a békéért, de kemény fából faragták, nem az a fajta, mint aki hagyja magát kiiktatni”

Biztos benne, hogy vissza fog térni Fico, és Szlovákia együtt küzd tovább Magyarországgal, akik fontos szövetségesei egymásnak. „Vissza fog térni közénk, és Szlovákia Magyarországgal együtt küzd tovább a békéért. Várunk vissza Robert, gyógyulj meg mihamarabb.”

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Listán azok a repülőutak, ahol a legnagyobb eséllyel kell turbulenciával számolni

A 2023-as utazási adatokat elemezve állapították meg, várhatóan melyek lesznek idén azok a repülőutak, ahol nagy eséllyel tapasztalhatnak az utasok turbulenciát.