Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,83 Ft
Euró
394,50 Ft
Font
466,81 Ft
Bitcoin
68,318 $

Orbán Viktort egy esetleges magyarországi merényletről is kérdezték

Orbán Viktor úgy fogalmazott, kétségkívül van veszély Magyarországon is, hogy egy hasonló merénylet történjen egy politikus ellen, mint amit Robert Ficóval szemben követtek el.

További Hírek

Továbbra is nagyon súlyos Robert Fico állapota, aki időközben újabb operáción esett át az ellene elkövetett merénylet miatt.

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter személyesen érdeklődött a merényleten átesett Robert Fico állapotáról.

Orbán Viktor védelme továbbra is a legmagasabb szinten biztosított, amiért a TEK felel, melynek kapcsán most reagáltak is.

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .

Orbán Viktor magyar miniszterelnök péntek reggel élő interjút ad a Kossuth Rádió vendégeként, minden bizonnyal a Robert Fico ellen elkövetett merénylet lesz az egyik fő téma.

Nagy valószínűség szerint életben maradt a szlovák miniszterelnök, annak ellenére, hogy közvetlen közelről öt lövést adtak le rá.

A szlovák miniszterelnök túlélte az ellene irányuló merényletet, és már nincs életveszélyes állapotban.

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Szakértők szerint több ponton is hibáztak a szlovák miniszterelnök védelméért felelős személyek és szervezetek.

Sokan Robert Fico halálát kívánják, ahogyan más politikusokét is a közösségi médián keresztül, amivel átléptek egy súlyos határt.