Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Tóth Gabi elismerte, kicsit belerokkant a sok támadásba

Tóth Gabi őszintén beszélt arról, hogy belerokkantak a sok támadásba a párjával, Papp Máté Bencével.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Pillanatokat alatt kezdték el elemezni Tóth Gabi új párját a közösségi médiában, miután kiderült, együtt vannak. Rengetegen álltak be Krausz Gábor mögé, aki azóta szintén szerelmes, Mikes Anna oldalán éli az életét. Annát sokkal jobbnak tartják egyesek Gabinál, és alig várják, hogy az énekesnő boldogtalan legyen.

Papp Mát Bence is durva kritikákat olvashatott magáról, hol a megjelenéséről, hol minden másról. Róla is sokat pletykáltak, hogy milyen ember, és így tovább, majd a rengeteg hazugság nyilván mélyen érintette a párost. Ezrek dolgoztak azon, hogy Gabi és Máté szétmenjenek, de végül kitartottak. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Gabi szerint az emberek szeretik őt, és már alig várja, hogy a táborába érkezők megismerjék az igazi arcát. Elismeri, durva dolgokon mentek keresztül az őket ért támadások által, és voltak súrlódások a kapcsolatukban, ugyanakkor hittek abban, hogy ezt túlélik, akkor mindent túl fognak élni.

„Amin keresztülmentünk, az sok feszültséget okozott. Voltak súrlódások a kapcsolatunkban, de pont azt beszéltük, hogy ha ezt túléltük, mindent túl fogunk. Rengeteg bántást kaptunk az elején, amibe kicsit mi is belerokkantunk, de talán pont az volt a mentsvárunk, hogy vannak közös céljaink, és együtt tervezzük a jövőt.” – mondta a hot! magazinnak adott interjújában.

„Volt, amikor úgy éreztük, átment rajtunk egy úthenger, de ezek nem a kettősünkből adódó félreértések voltak, hanem külső behatások nyomai. Ha van rajtam kalap, ha nincs, tök mindegy. Akit frusztrál, hogy két fiatal, tehetséges ember virágzik, az mindenben megtalálja a hibát. A legyek mindig a sz*rra repülnek, de mi a pillangókkal foglalkozunk” – idézte a Blikk Gabit.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.