Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Tóth Gabi nagyon várja, hogy a táborába érkezők megismerjék a valódi arcát

Tóth Gabi nyitott személyiség, de csak azokra, akik rá is nyitottak, mert kizárólag a pozitív energiákra koncentrál.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem is oly rég Gabi egy hosszabb posztban beszélt arról, hogy őt valójában szeretik az emberek, de nyilván olyanokat is lát, akik gyűlölik. Főként a közösségi médián keresztül találkozik ezzel, mert a való életben szeretettel fogadják, és jelenleg több mint boldog a párjával, Papp Máté Bencével.

Javában szervezik az első közös gyerektáborukat, aminek ideje alatt akár 100 gyerekkel programozhatnak. Nyilván ez hatalmas felelősség is, és nemcsak ketten lesznek ott, számos pedagógus segítheti a munkájukat, akik komoly tapasztalattal rendelkeznek, táboroztatás kapcsán is. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

„Ami az elmúlt időszakban velünk történt, az is azt mutatja, mennyire elszakadtak az emberek a valóságtól.” – nyilatkozta Gabi a Bestnek adott interjújában. „Gyakran a közösségi oldalakon, valós tapasztalatok nélkül formálnak véleményt az emberek. Nem félek attól, hogy megmutassam a valódi arcomat az embereknek, sőt kifejezetten vágyom rá.” – idézte az énekesnőt a Story.

Az énekesnő azt mondja, szívesen nyílnak meg mások előtt a szerelmével, akik valóban kíváncsiak is rájuk. Ahogyan ő fogalmazott, nincs takargatni valójuk, és ez a jövőben sem lesz másképp. „Mátéval szívesen nyílunk meg mások előtt, akik valóban kíváncsiak ránk. Nincs takargatni valónk.” – tette tisztába a dolgokat.

Gabi amiatt is örül a közös táboruknak, mert az emberek ott megismerhetik a valódi arcát, mindenfajta pletyka nélkül. „Évek óta felülnek az emberek mindenféle pletykáknak, amik rólam keringenek az interneten, de itt végre valódi kapcsolatokat lehet építeni, és nagyon várom, hogy akik eljönnek, megismerjék a valódi arcom.”

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.