Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,82 Ft
Euró
395,65 Ft
Font
468,49 Ft
Bitcoin
66,557 $

Tóth Gabi: Bátor és értékes vagyok, szeretnek az emberek

Tóth Gabi a jelek szerint új életet kezd, és ez szinte minden területre értendő, a frizurája is megújulást jellemezheti.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Mint arról már korábban beszámoltunk, Tóth Gabi ismét frizurát váltott, ami nem mindenkinek jött be, de ez valahol várható is volt, mert megosztó a személyisége. Azzal sem akar foglalkozni, akik bántják őt, inkább helyette énekel a szabadban, és azon dolgozik, hogy újraépítse a zenei karrierjét.

Hogy erre miért van szüksége, az továbbra is titok, de a következő sorai igencsak beszédesek. Sok mindent elárulnak, így lehetséges, hogy ez most egy teljesen új Tóth Gabi, aki alig várja az általuk szervezett nyári gyerektábort, amin akár több mint 100 gyermek vehet részt, természetesen pedagógusok felügyeletével. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

„Hétfő. Elfogadom azt, ami van… Elfogadom, hogy nem úgy mennek bizonyos dolgok az életemben, ahogy régebben! Hullámok mindig vannak és lesznek! De! Van egy gyönyörű és egészséges kislányom. Van egy társam, aki a legnehezebb pillanatokban is mellettem van és szeret engem!” – írja a posztjában Gabi.

„Minden erőm megvan, hogy újraépítkezzek! Mert megcsinálom! A zene az életem! Bátor vagyok és hiszek! Értékes vagyok! Szeretnek az emberek! Adni tudok! Most már kapni is! Vannak irigyeseim. Őket is megtanulom elfogadni és megérteni.” – folytatta a bejegyzésében az énekesnő, aki láthatóan nagy „útra” készül.

„Kitűztem új célokat és megcsinálom! Kijövök a pesszimizmusból fakadó szorongásokból és leveszem a “mindensz@rszemüveget” Nem fogom sajnáltatni magam, mert nincs miért sajnáljanak! Énekesnő vagyok! Emberekhez empátiával tudok kapcsolódni! Tábort szervezünk!” – tette hozzá.

„Új álmokat építünk! Megvalósítjuk! Mert mindent mi teremtünk ! Mindenre képesek vagyunk! Te is! Köszönöm neked @robertabkorovits_nlpcoach, hogy hiszel bennem és motiválsz! Ahogy mondani szoktad: “A csoda bennetek van, hát viselkedjetek is úgy!”

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.