Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,91 Ft
Euró
395,73 Ft
Font
468,43 Ft
Bitcoin
66,016 $

Tóth Gabi frizurát váltott, még szokni kell

Egyelőre szokni kell Tóth Gabi új frizuráját, ami látványosnak látványos, de valóban szokatlan, viszont ez is jól áll neki.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi is mélységesen ledöbbent kolléganője kora halálán, ami az egész országot megrázta. Az énekesnő is hálás az életéért, és igyekszik a legtöbbet kihozni abból, most épp gyerektábort szervez. Már lehet jelentkezni rá, mely egyúttal élete legnagyobb és legfontosabb projektje, amiből sok lehet a következő években.

Papp Máté Bence, Gabi szerelme a másik szervező, aki természetesen a táncért fog felelni, de sok más programot is rendeznek a gyerekek számára, akik nemcsak táncolni és énekelni tanulhatnak meg, hanem megismerkedhetnek a magyar népművészettel, és így tovább. A cél, egy közösség létrehozása, mely generációról generációra szállna. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Szép történet lenne, ha egy nap a mostani gyerektáborosok közül sok év múlva a saját gyerekeiket íratnák be a táborba, aminek addigra talán már a kis Hanna lenne a vezetője az édesanyja mellett. Ez még csak az első tábor, ami majd rengeteg új tapasztalást fog jelenteni Gabiék számára.

Gabi nagy átalakulóművész, sokszor váltott már frizurát, és ez most is megtörtént. Nemrég Sarka Kata tett hasonlóan, aki 18 év után engedte el a póthaját, és jelenleg nem tudunk nála csinosabb, vonzóbb hírességet mondani, annyira jól sikerült az átalakulás. Gabinál ezt még szokni kell, viszont neki is jól áll az új irányvonal.

„Hihetetlen, hogy mennyire öltöztetnek ezek a csodás ékszerek, amiket @samu_monika_nepiekszerek készített és lelke, tudása van benne csak ajánlani tudom nektek Nagyon szívügyem támogatni a művészeket, akiknek alkotásai beragyoghatják napjainkat! igazán megérdemlik!” – írja Gabi a posztja alatt.