Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

Tóth Gabi: „Nem tudok, és nem is akarok mit írni…”

Tóth Gabit is mélyen megdöbbentette az, ami Tompos Kátyával történt, egy nagyon értékes ember hagyta el a Földet.

...svg content...Fotó: YouTube/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról már mindenki értesülhetett, Tompos Kátya örök álomra hajtotta a fejét péntek hajnalban. Régóta küzdött, mindent megtett a betegsége ellen, amit csak lehetett, majd az egész ország beállt mögé. Gyűjtést rendeztek számára, bízván abban, hogy valahogyan túlélheti a súlyos betegségét.

Végül a betegség győzött, legyőzte ezt a fantasztikus embert, nőt, tehetséget, egy igazi művészt, aki ideje korán, 40-es évei hajnalán búcsúzott az élők sorából. Mindenki tudta, hogy ez a harc több mint nehéz, és a betegégnek nagyobb az esélye, de valamiért hittünk abban, ha valakinek, akkor Kátyának sikerülhet. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

Sajnos nem sikerült, így már csak az emléke maradt számunkra, viszont az örökké él. Odafent van, nincsenek fájdalmai, és sokan gyászolják, azok is, akik eddig keveset tudtak róla, mert valóban fantasztikus ember és művésznő volt. Sorra gyászolják a hírességek, egyszerűen felfoghatatlan, hogy nincs többé.

Többek között Tóth Gabi is ledöbbent, nem tud, és igazán nem is akar mit írni, annyira fáj ez most számára. Számára is nehéz ez a nap, és megmutatja, hogy az élet mennyire mulandó, az bármikor véget érhet. „Nem tudok és nem is akarok mit írni…. egyszerűen nem lehet… Nyugodj békében Kátya”

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.

Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A magyar miniszterelnök is mély együttérzését fejezte ki a történtek miatt, amiben egy 61 éves rendőr vesztette életét.