Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,35 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
467,41 Ft
Bitcoin
61,214 $

Gyász: elhunyt Tompos Kátya színésznő

Tompos Kátya szervezete feladta a harcot, rengeteget küzdött, de a betegség legyőzte őt, hiába a sok támogatás.

...svg content...Fotó: Hosszan tartó betegség után, 41 évesen elhunyt Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész, énekes 2024. május 31-én hajnalban; tudatta a család és Tompos Kátya menedzsmentje az MTI-vel. A felvétel 2019. december 19-én a fővárosi Centrál Színházban készült. MTI/Mohai Balázs
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Tompos Kátyát mindössze 41 évesen érte utol a halál, aki egy méltán elismert, ismert és sikeres színésznő volt, de régóta súlyos betegséggel küzdött. A többszörösen díjazott színésznő a színpadon is harcos volt, és addig játszott, amíg az csak lehetséges volt a részéről, egészen 2024-ig, a haláláig.

2001-ben kezdte pályafutását, és hamar kiderült, hogy nagy tehetséggel van dolga a szakmának. Nemcsak színésznőként, hanem énekesnőként is remekelt, most azonban eljött a búcsú ideje. Hosszan tartó betegség után, nem sokkal a 41. születésnapja után május 31-én a hajnali órákban örök álomra szenderült.

„Drága Kátyánk, búcsúzunk tőled…. Mély fájdalommal tudatjuk veletek, hogy hosszan tartó betegség után Tompos Kátya Jászai Mari és Junior Prima-díjas színésznő, énekesnő a ma hajnalban elhunyt, békésen távozott családja körében.” – olvasható a színésznő hivatalos Facebook oldalán.

„Nagyon sokat jelentett számára, hogy betegsége hírére az ország egy emberként mozdult meg és fejezte ki támogatását valamilyen formában, ez a szeretet erőt adott neki és reménnyel töltötte ki utolsó heteit.” Kátya halála előtt rendelkezett azokról a lehetőségekről is, ha az összegyűlt összeg meghaladja a kezelése költségeit vagy – mint sajnos jelen esetben – ha nem lesz lehetősége befejezni.”

„Mivel mindannyiunkat váratlanul érte, hogy Kátya bár keményen és kitartóan küzdött a betegséggel, mégis alulmaradt ebben az igazságtalan küzdelemben, nem volt lehetőségünk egyeztetni jogi és pénzügyi szempontból akarata kivitelezhetőségéről. Várhatóan egy hét múlva tájékoztatunk mindenkit az összegyűlt pénz sorsáról, illetve a megmaradt támogatás visszatérítésének lehetőségéről.”

„Még egyszer köszönjük a család nevében, hogy megmutattátok az elmúlt hetekben Kátyának, mennyire szeretitek. Nyugodj békében, sosem fogunk elfelejteni! A család és a menedzsment arra kéri a sajtó munkatársait, hogy publikációikban tartsák tiszteletben Kátya emlékét és a hozzátartozók gyászát – a fentieken kívül egyelőre nem szeretnének nyilatkozni.”