Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,82 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,86 Ft
Bitcoin
60,307 $

Gáspár Evelinék már Cipruson vannak

Gáspár Evelinék a lehető legjobbkor mentek ki Ciprusra, ugyanis idehaza megint hűvösebb van és esik az eső.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Az idei egy igen szeszélyes nyárnak tűnik, így mindenki jobban jár, ha a lehető legjobban használja ki a jó időt, és ha van rá lehetősége, legalább egy külföldi nyaralást is beiktat, ahol fixen jó az idő. Igaz, számunkra a Balatont semmi sem múlja felül, és azért lesznek még nagyon forró napok is.

A sztárok már javában hangolnak erre, egyesek Dubajban, mások a világ másik felén napoznak. Trendivé vált a Közel-Keletre utazni, melynek egyes részei rengeteget fejlődtek, és a magyarok is elkezdtek vonzódni Dubajhoz, ahol szinte mindig meleg van, és számos program adott ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

Ez természetesen idehaza még inkább igaz, ha jó időt. Jönnek a fesztiválok, nemrég például a Sziget kapcsán tettek nagy bejelentést, és nemcsak az Azahriah lesz nagy név a magyar fellépők közül. Nyilván őt nem lehet felülmúlni, és minden bizonnyal a külföldi előadókat is le fogja körözni a saját tömegével.

Gáspár Evelin is stílusosan készül az új nyári szezonra, parádés formába hozta magát, akárcsak a frizurát váltott Gáspár Virág. Mindketten élvezik az életet, és amikor csak lehetséges, kikapcsolódnak. Virág különösen fiatal, teljesen érhető, ha mindig menne és menne, ez a normális, jól csinálja.

Evelinék ezúttal Ciprusról jelentkeztek be, ahonnan külön meghívást kaptak. Nagyon jól érzik magukat a szigeten, és mindenki láthatja,a hogy Evelin milyen szép formában futott neki ennek az útnak, nincs miért aggódnia.