Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,77 Ft
Euró
396,44 Ft
Font
468,88 Ft
Bitcoin
65,618 $

Ilyen fitt jelenleg a Gáspár-család, Cipruson nyaralnak

Valószínűleg még nem kezdődtek el a forgatások a TV2-vel, viszont közel lehet az időpont, amikor is folytatódik a Győzike Show, csak már Gáspárék néven.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Győző népszerűsége töretlen, jól mutatja mindezt az is, hogy a TV2 komoly megállapodást kötött velük. Megállapodtak ugyanis egy új show-ban, ami kvázi a Győzike Show folytatása lesz, csak más néven. Egyelőre titok övezi a részleteket, de fogadni mernénk arra, hogy a két lány is benne lesz.

Gáspár Virág még mindig nagyon fiatal, a 20-as évei elején jár, és egy teljesen új frizurával rukkolt elő. Gáspár Evelin pedig olyan elegánsan öltözködik, hogy lassan tanácsokat is adhatna, lenne rá igény, mert nem mindenkinek sikerül a megfelelő szetteket kiválasztani, ami adott esetben kínos is lehet. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Evelinnél ez nem jelent problémát, és azt kell mondjuk, most mindenki fitt. Győző nem kevés kilót dobott le magáról, aminek köszönhetően sokkal jobban is érzi magát, így fessen vághat neki a forgatásoknak. Ez egy igen sűrű nyár lehet számukra, és a TV2 valószínűleg számos kalandot intéz majd a családnak.

Győzőék nemrég ismét repülőre ültek, hogy Cipruson pihenjenek. Meghívásra érkeztek a szigetre, és mint azt látni fogjuk, ennek is megadták a módját, Beán is nagyon látszik az életmódváltás, és ügyesen állította össze a szettjét. A fotót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.

Karácsony Gergely tartotta a szavát, kérvényezte a főpolgármester-választás megismétlését

Noha az újraszámlálás után is ő nyerte a választást, a főpolgármester tartotta magát korábbi ígéretéhez, új választás kiírásáért folyamodott.