Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,82 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,86 Ft
Bitcoin
60,307 $

Gáspár Virág egy nagyon váratlan nyári frizurával állt elő (videó)

Gáspár Virág és nővére, Gáspár Evelin szép csendben olyan formába hozták magukat, hogy bármikor divatfotózásra mehetnének.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Evelin nagyon jó hatással van a húgára, Gáspár Virágra, aki egy ideje szintén Budapesten éli az életét. Messze nagyobb a pezsgés a fővárosban, mint Salgótarjánban, nem beszélve a programokról, és ez nemcsak a nyári időszakra értendő. Minden adott ahhoz, hogy igazán jól érezzék magukat.

Sok barátjuk is Budapesten éli az életét, és a média is ide koncentrálódik, kezdve a márkák által szervezett eseményekkel. Korábban Evelin rengeteget ingázott, ami egyrészt sokba került, órák mentek el vele, és adott esetben veszélyes is lehet ilyen sokat utazni. Ez már a múlt, Evelin fővárosi életet él Virággal, és élvezik is azt. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

Evelin többek között a divat világában is tud hasznos tanácsokat adni a húgának, aki szintén remek formába hozta magát. Ez egy nagyon aktív nyár lehet számukra, és biztosak vagyunk benne, hogy fogjuk őket még látni a képernyőn, de hogy mikor és miben, azt egyelőre nemigazán tudni.

A Gáspárék első évada kézenfekvő lenne, amit ebben az időszakban kezdenek el forgatni. Ismervén a családot, nem fogunk unatkozni, és Győzike nagy show-t fog csinálni, amire már számtalan példát láthattunk. Reméljük, a lányok is csatlakoznak majd, mert velük lenne teljes ez az egész sztori.

Virág nemrég egy egészen váratlan frizurával köszönt be, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg korlátozott ideig. A testvérpáros ismét útnak indult, és mint mindig, nagyon megadták a módját, abszolúte nyári hangulatban vannak.