Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,53 Ft
Euró
397,50 Ft
Font
470,04 Ft
Bitcoin
64,305 $

Lenyűgöző formába hozta magát Gáspár Győző (fotók)

Gáspár Győző láthatóan nagy formában kezdheti meg a forgatásokat a Gáspárék első évadában a TV2-nél.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Győző járt már nagyon mélyen az élete során, mentális, egészségügyi és lelki szempontból is. Úgy tűnik, ez már a múlté, feldolgozta, hogy többé nem lehet 30 és 40 éves, őszintén élvezi az 50-es éveit, amiktől sokáig nagyon tartott. Erre rátett még egy lapáttal az is, hogy drasztikus hízásnak indult.

Sok plusz kiló ugrott fel rá azt követően, hogy kivetette a gyomorgyűrűjét. Ugyanakkor elege lett ebből, nem érezte már jól magát egy ideje, és látván a fotókat, a videókat, igen komoly átalakuláson ment keresztül, amire büszke lehet, mert mindezt saját erőből érte el, kitartott, és hisz abban, amit csinál. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Gáspár Evelin is jó példa lehetett számára, aki a család legjobb formában lévő tagja, de Gáspár Bea és Gáspár Virág sem panaszkodhat. Most mindenki kiváló vonalakkal rendelkezik, boldogok, és előre tekintenek. Hamarosan kiderül, hol él a család, mert úgy tűnik, már nem Salgótarján az otthonuk.

Lehetséges, hogy Budapesten építettek egy új házat, ami a Gáspárék fő helyszíne lehet a forgatások során. Valószínűleg tarolni fog az új sorozat, így a következő években még stabilabb lehet a család anyagi háttere, ami ugyancsak fontos. Közben Győzike járja az országot, eseményekre hivatalos, és boldog.

Most Debrecenből jelentkezett be egy autós eseményről, amit nagyon élvezett, és már alig várja a 2025-ös rendezvényt. Érdemes megnézni a fotókat, mert Győzike valóban komoly átalakuláson esett át, rá sem ismerni, mintha 10 évet fiatalodott volna.