Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,791 $

30 éves lett Gáspár Evelin, látványos bikinis fotókkal ünnepel Dubajban

Gáspár Evelin 30 éves lett, de soha egy olyan éve sem volt ezelőtt, amikor ennyire erős formában lett volna.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Ezt pedig magának köszönheti, mert hitt abban, amit csinál, kitartó volt, és ez manapság sincs másképp. Aligha fog más formában lenni a következő években, mert már rutinná, természetessé vált számára ez az életmód, amivel nemcsak magát, hanem sok ezer más nőt is motivál.

Gáspár Evelin félre tudta tenni az őt ért támadásokat, sokan mások nem viselték volna ezt el ilyen szinten. Evelin viszont nem vonult háttérbe, nem tette meg azt a szívességet, hogy törli magát az Instagramról. Még aktívabb, mint korábban, és ez a helyes, mert senki nem befolyásolhatja a boldogságunkat. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Evelin ennek megfelelően halad előre, és a mai napja igazán különleges, mert betöltötte a 30. életévét. Innen is boldog születésnapot kívánunk az ünnepeltnek, aki jelenleg a családjával ünnepel Dubajban, ahol minden adott ahhoz, hogy igazán jól érezzék magukat.

Győzike nagyobbik lánya imádja a nyarat, a forróságot, és Dubajban ebből aztán bőven kijut számára. Látványos bikiniformában ünnepel, miközben sorra köszöntik fel a rajongók, a követők, akikből bőven akad a közösségi médiában. Nemcsak ünneplik, hanem dicsérik is, az alább látható fotók önmagukért beszélnek.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.