Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,22 Ft
Euró
391,10 Ft
Font
464,19 Ft
Bitcoin
64,172 $

Márki-Zay Péter bejelentette, Vitézy Dávidról fog beszélni

Külön kitért arra Hódmezővásárhely vezetője, hogy Vitézy Dávidról fog beszélni a ma esti beszámolójában, amit élőben követhetnek figyelemmel az emberek.

...svg content...Fotó: Facebook/Vitézy Dávid
Belpolitika
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Karácsony Gergely a győzelme ellenére új választást akar, aminek megvannak a maga veszélyei, mivel mindössze 41 szavazattal nyert Vitézy Dávid előtt. Ha a beadványa miatt jóváhagynák az új szavazás kiírását, és a második választáson elbukná azt, azért igen jelentős árat is fizethet a politikai karrierjében.

Ugyanakkor nagyon kicsi annak a valószínűsége, hogy a biztosság új választást írna ki, így valószínűleg minden marad a régiben. A DK közben hazugsággal vádolja Vitézy Dávidot, aki kész elfogadni a vereséget, de ehhez két jogorvoslatot még át kell beszélniük az illetékeseknek. Összességében azonban nem tűnik úgy, hogy veszélyben lehet Karácsony főpolgármesteri címe. Soron kívül Visszavonták a gyermekbántalmazó karateedző kitüntetéseit

Márki-Zay Péter szintén figyelemmel követte az eseményeket, és most arra tett ígéretet, hogy Vitézy Dávidról és a választásról is beszélni fog. Az eddig megszokottakhoz hasonlóan egy élő közvetítés formájában tervezi ezt megtenni. „Kövesse élőben a ma 19 órakor kezdődő beszámolómat, a kommentekben feltett kérdésekre is válaszolok.” – írta a posztjában Hódmezővásárhely vezetője a Facebook oldalán.

Óriási a tömeg Ferihegyen a globális informatikai hiba miatt (videó)

Ferihegyen is küzdenek az elemekkel, jelenleg hatalmas a tömeg, ráadásul csúcsidőben, amikor az emberek nyaralni mennének.

Letilthatja AI-fejlesztéseit Európában a Meta

Az uniós szabályozási bizonytalanságok miatt a Meta nem tervezi bevezetni az Európai Unióban legújabb multimodális mesterséges intelligencia modelljeit.

Messi szerződését másolhatja a Barca, Yamal nagyon gazdag ember lehet

Jelenleg aprópénzt keres ahhoz képest az újdonsült Európa-bajnok, hogy mire képes, illetve mennyit kapnak azok, amik messze nem hozzák ezt a szintet, mégis sztárok.