Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
67,058 $

Márki-Zay Péter bejelentette, Vitézy Dávidról fog beszélni

Külön kitért arra Hódmezővásárhely vezetője, hogy Vitézy Dávidról fog beszélni a ma esti beszámolójában, amit élőben követhetnek figyelemmel az emberek.

...svg content...Fotó: Facebook/Vitézy Dávid
Belpolitika
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Karácsony Gergely a győzelme ellenére új választást akar, aminek megvannak a maga veszélyei, mivel mindössze 41 szavazattal nyert Vitézy Dávid előtt. Ha a beadványa miatt jóváhagynák az új szavazás kiírását, és a második választáson elbukná azt, azért igen jelentős árat is fizethet a politikai karrierjében.

Ugyanakkor nagyon kicsi annak a valószínűsége, hogy a biztosság új választást írna ki, így valószínűleg minden marad a régiben. A DK közben hazugsággal vádolja Vitézy Dávidot, aki kész elfogadni a vereséget, de ehhez két jogorvoslatot még át kell beszélniük az illetékeseknek. Összességében azonban nem tűnik úgy, hogy veszélyben lehet Karácsony főpolgármesteri címe. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Márki-Zay Péter szintén figyelemmel követte az eseményeket, és most arra tett ígéretet, hogy Vitézy Dávidról és a választásról is beszélni fog. Az eddig megszokottakhoz hasonlóan egy élő közvetítés formájában tervezi ezt megtenni. „Kövesse élőben a ma 19 órakor kezdődő beszámolómat, a kommentekben feltett kérdésekre is válaszolok.” – írta a posztjában Hódmezővásárhely vezetője a Facebook oldalán.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.