Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc szerint Vitézy Dávid hazudik

A DK hazugsággal vádolja Vitézy Dávidot, aki szerintük ismét bizonyította, hogy a Fidesz embere, és nem független induló.

...svg content...Fotó: Facebook/Vitézy Dávid
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Karácsony Gergely 41 ponttal nyerte meg a főpolgármester-választást, mégis új választást akar, mert még nagyobbat szeretne győzni. Szinte kizárt, hogy új választást írjanak ki, így rövidesen végérvényesen lezárulhat a vita, és Karácsony marad Budapest főpolgármestere, akit Vitézy Dávid többek között hazugsággal vádolt meg.

Dobrev Klára, aki nemrég sejtelmesen nyilatkozott a jövőjéről, maximálisan Karácsony mellett áll. Ez a párt többi tagjára is igaz, és szerintük nem a pártfogoltjuk, hanem a riválisa hazudott, és nem is egyszer. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

„Vitézy Dávid Facebook-posztjában a Demokratikus Koalíciót vádolta meg azzal, hogy Újpesten és Erzsébetvárosban Szentkirályi Alexandra nevének szavazólapról való kihúzásával manipulálta a főpolgármester-választás eredményét.” – olvasható a DK hivatalos közleményében, amit a lapunk is megkapott.

A DK szerint a Fidesz azzal próbálta megnyerni a választást, hogy az utolsó pillanatokban visszaléptette Szentkirályi Alexandrát, ezzel Vitézy Dávidot támogatván. „Miközben valójában a Fidesz próbálta azzal megnyerni a főpolgármester-választást, hogy az utolsó pillanatban visszaléptette Szentkirályi Alexandrát, és Vitézy Dávid támogatására szólította fel a fideszes szavazókat.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Azon a véleményen van Dobrev és Gyurcsány pártja, hogy Vitézy ezzel a viselkedésével végérvényesen bizonyította, hogy valójában a Fideszhez tartozik. Biztosak abba, hogy Vitézy továbbra is a kormányhoz tartozik, és az, amit eddig csinált, puszta színjáték volt.

„A Demokratikus Koalíció szerint Vitézy Dávid a szavazatok újraszámlálását követő viselkedésével, hazugságai özönével végképp bebizonyította, hogy valójában a Fidesz jelöltje volt Budapesten. Egy fideszes ugyanis képtelen elfogadni a vereséget, hazudozik és másokat vádol a saját bűneivel. Szerencsére Budapest választópolgárai átláttak a szitán, és ismét a demokratikus ellenzék jelöltjét, Karácsony Gergely választották főpolgármesterüknek.”

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.

Ezt mondta Zelenszkij arra, hogy Biden Putyinként mutatta őt be

Zelenszkij európai körútja során elnézően reagált Joe Biden amerikai elnök nyelvbotlására, amely során összetévesztette őt Vlagyimir Putyinnal.