Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
67,210 $

Beugrott a pályára egy fiatal, hogy szelfit készítsen Ronaldóval (videó)

Egészen közelről vették videóra a jelenetet, kisebb csoda, hogy az ugrás után nem sérült meg súlyosan a srác, könnyen kitörhette volna a lábát.

...svg content...Fotó: EPA/MIGUEL A. LOPES
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo hatalmas népszerűségnek örvend, még 39 évesen is. Nemrég arról nyilatkozott, hogy kész csereként is szolgálni a portugál válogatottat az Európa-bajnokságon, de erre aligha lesz szükség, látván a formáját. Hihetetlen, hogy még ennyi idősen is mire képes, nagyszerű formában van.

Rengetegen rajonganak érte, több százmillióan követik az Instagram oldalán, amivel senki nem tud versenyezni. A fizetése pedig meseszerű, soha egy sportoló sem kapott annyi pénzt korábban, mint ő, még Michael Jordan és Michael Schumacher sem, akik a csúcson éves szinten 100 millió dollárokat kerestek. Soron kívül Volt, aki matyó népviseletben úszta át a Balatont

Igaz, ebben benne volt minden, addig Ronaldo fizetése már önmagában több. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Jordan és Schumacher ezt az összeget akkor kereste meg, amikor még messze más volt az árfolyam, így az árak is.

Ettől függetlenül hihetetlen pénzek ezek, és Ronaldo már abból megélne, hogy néha posztol egyet az Instagram oldalára. Több millió dollárt is érhet nála egy bejegyzés, és mindig ügyesen bánt a pénzzel, nem lesznek gondjaik. Az Eb előtt luxusnyaraláson vett részt a családjával, amit nagyon élveztek, hamarosan viszont pályára lép.

Már az edzéseken is tömegek figyelik a csapatot, mindenki Ronaldót akarja látni. Legutóbb egy fiatal srác a testi épségét kockáztatva ugrott be a pályára, és odarohant az aranylabdás klasszishoz, aki értelemszerűen nem örült, mert ezzel csak rossz példát mutat a rajongó. A szelfi azonban így is elkészülhetett, nagyot megy a közösségi médiában.

Újabb sokkoló állítások jelentek meg a gyermekbántalmazó karateedzőről

Egyre több sokkoló állítás jelenik meg a gyermekbántalmazó edzőről, újabb és újabb súlyos nyilatkozatokat adnak ellene.