Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
67,058 $

Gulácsi Péter a kreatív magyar szurkolókra hívta fel a figyelmet az Eb-n

Gulácsi Péter, aki ismét első számú kapusa a magyar válogatottnak, nagyon várja már a németek elleni mérkőzést.

...svg content...Fotó: A svájci Kwadwo Duah gólt lő Gulácsi Péter kapujába a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 1. fordulójában játszott Magyarország - Svájc mérkőzésen a kölni RheinEnergieStadionban 2024. június 15-én. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ádám Martin humorosan megjegyezte, ha betalál Németország ellen szerdán az Európa-bajnokságon, az nem amiatt lesz, mert a róla készült mémek felbőszítették. Erről szó sincs, sokkal inkább viccesnek tartja azokat, de ettől függetlenül szeretne gólt szerezni, és hangsúlyozta, van esély a győzelemre.

A svájci vereség már a magyar válogatott mögött van, Szoboszlai Dominik posztja is ezt erősítette meg, aki külön beszédet tartott a társainak. Igazi csapatkapitány, és a pályán kívül is fontos feladatokat lát el. Hiába minden idők legfiatalabb Eb-csapatkapitánya, úgy kell viselkednie, mint egy sokat megélt veteránnak. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Ez működik is, és közben Gulácsi Péter ismét első számú kapus lett, miután felépült a sérüléséből. A Lipcse játékosaként a Német Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapjának, illetve a Bildnek is nyilatkozott. Kiemelte a magyar szurkolókat, akik mindig nagyon fontos részét képezik a mérkőzéseknek, nélkülük nem lehetnének most az Eb-n.

„Hihetetlen a csapatszellem a magyar válogatottban, mindenki tudja, mi a feladata. Természetesen Szoboszlai Dominik kivételes játékosunk, de nincs szupersztárunk. Mindenki egyenlő. Mindannyian ugyanabba az irányba húzunk.” – idézte a sportal.hu Gulácsit az interjújából.

Ahogyan ő fogalmazott, a magyar szurkolók nemcsak lelkesek, hanem kreatívak, így arra számít, hogy a németek hazai pályán is idegenben lesznek. „És nem szabad megfeledkeznünk szurkolóink támogatásáról. A magyar szurkolók kreatívak a jegyvásárlásban, szóval a németeknek idegenbeli meccs lesz a szerdai.”

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.