Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

Szoboszlai Dominik elismerte, nem így akarták kezdeni a tornát

Ugyanakkor hangsúlyozta a magyar válogatott csapatkapitánya, hogy nem adják fel, és igyekeznek javítani a helyzeten.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik (b) és a svájci Dan Ndoye a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 1. fordulójában játszott Magyarország - Svájc mérkőzésen a kölni RheinEnergieStadionban 2024. június 15-én. Svájc 3-1-re győzött. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A magyar válogatott egy nagyon rossz első félidőt játszott Svájc ellen, ami végül sokba került. Emiatt még az egyenlítés sem lett meg, pedig 2-1-nél úgy tűnt, megvan ehhez a lendület, és ki tudja, mit hoz a végjáték, ha 2-2-re módosul az állás.

2-2 helyett 3-1 lett a vége, amire Marco Rossi s dühösen reagált, de egyúttal hangsúlyozta, vállalja felelősséget. Senkit nem akar hibáztatni, és utalt arra, hogy nem a legjobb ötlet, ha leírják őket, mert sokkal több van bennük. Ez a második félidő alatt látszott is, ami messze jobban alakult, mint az első. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Legalábbis a játék szempontjából biztosan. Csalódottak voltak a játékosok, Szoboszlai Dominik is nagyon letörten nyilatkozott, látszott rajta, mennyire bántja ez az egész, elsősorban a szurkolók miatt. A Liverpool sztárja az Instagram oldalán keresztül is üzent, és már javában készülnek a Németország elleni sorsdöntő mérkőzésre.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.