Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Ezekkel a gólokkal kaptak ki Szoboszlaiék Svájc ellen (videó)

Nagyon rosszul kezdődött a magyar válogatott számára a 2024-ers Európa-bajnokság, ugyanakkor még mindig van hátra két mérkőzés.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 1. fordulójában játszott Magyarország - Svájc mérkőzésen a kölni RheinEnergieStadionban 2024. június 15-én. Svájc 3-1-re győzött. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik is hangsúlyozta, innen szép nyerni, tanulni kell a Svájc elleni első félidőből, ami nagyon rosszul sikerült. Varga Barnabás is egyetértett ezzel, ő sem értette, miért játszottak annyira gyengén az első 45 percben, mert annál messze többre képesek.

Marco Rossi szövetségi kapitány figyelmeztette az embereket, nem érdemes leírni őket, még Németország ellen sem, mert képesek felállni a padlóról. Ezt már a második félidőben megtették, ugyanakkor elismerte, az elsőben gyakorlatilag lefocizták őket, és nem azt csinálta a csapat, mint amit terveztek. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Mindhárom gól erősen elkerülhető lett volna, és ha legalább a második találat nincs, ez egy egészen más mérkőzés lehetett volna. Az összefoglaló videóban is látni az egyéni hibákat, amik Németország ellen különösen nem férnének bele, amivel mindenki tisztában van. A gólokat erre a linkre kattintva nézhetitek meg az Európa-bajnokságról.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.