Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Hatalmas gólokkal került közelebb az Aston Villa Szoboszlaiékhoz (videó)

Nem kis gólokat lőtt az Aston Villa a Sheffield United otthonába, akik 5-0-val térhettek nyugovóra, nem a legjobb hangulatban.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vasárnap sem maradunk Premier League nélkül, ráadásul ma rendezik meg az Arsenal-Liverpool csúcsrangadót, ami hosszú távon a bajnoki cím sorsáról is dönthet. A londoniak számára csak a győzelem lehet elfogadható, miután hátrányban vannak, míg a liverpooliak vezetik a bajnokságot, így nekik sem mellékes az eredmény.

Rajtuk kívül még a Chelsea és a Manchester United fog pályára lépni a nagyobb csapatok közül. A Chelsea a Wolverhamptont fogadja, addig a Manchester United a West Ham United ellen készül begyűjteni a 3 pontot, ami nem lesz egyszerű feladat. Ráadásul a két csapat nagyon közel áll egymáshoz a tabellán, mindössze 1 pont választja el őket a 6. és 8. helyen. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Az Aston Villa már túl van a 23. meccsén, amit több mint magabiztosan hozott. A Sheffield United otthonában rendeztek gálát, és nem kis gólokat lőttek. Szükségük is volt rá, mert ezelőtt hazai környezetben kaptak ki a Newcastle-től 3-1-re, aki szombaton 4-4-et játszottak a kiesés elől menekülő Lutonnal.

Ez is csak azt bizonyítja, hogy a Premier League-ben nincs lehetetlen. A Villa ezúttal 5-0-val üzent, hogy nem akarják elengedni a bajnoki csatát, a következő szezonban a Bajnokok Ligájában indulnának, ami nem kis bevételt eredményezne számukra. Ezzel az 5-0-s győzelemmel közelebb is tudtak kerülni a nagy álmuk megvalósításához.

Az Aston Villa 23 meccs után 46 pontos, csakúgy mint az Arsenal, bár a londoni sztárcsapat egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. A Manchester City ugyancsak 46 pontos, de Guardiola csapata 21 meccsnél jár, ami azt jelenti, hogy hamarosan előzhetnek is a bajnokságban, ha jól alakulnak számukra a dolgok.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.

Cristiano Ronaldo egy zseni, megint gólt lőtt (videó)

Cristiano Ronaldo úgy gyártja a gólokat, mintha kötelező lenne, megint betalált a szaúdi bajnokságban, ami sokat ért.