Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Különleges ajándékot kaptak Schobert Norbi és Rubint Réka gyermekei (fotók)

Fotó: Instagram/Schobert Norbert Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Meghittségben, boldogságban és nyugodtságban telt Schobert Norbiék 2022-es karácsonya, és természetesen az ajándékok sem maradhattak el.

Schobert Norbi és Rubint Réka nagyon régóta alkotnak egy párt, és bizonyítják, hogy megéri kitartania egymás mellett az embereknek, ha igazán szeretik a másikat. Sokan csak a csillogást és a sikert látják Norbiék háza táján, de ők is estek már át nehéz időszakokon.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Családtagokat vesztettek el, a cégek életében is voltak kihívást jelentő időszakok, akárcsak jelenleg a válságban. Ugyanakkor egyvalami soha nem változott, mégpedig az, hogy kitartanak a másik mellett.

Sokan támadják őket, már a gyerekeket is, akik azonban messze felkészültebben várják a jövőt ezen a területen, mint anno Norbi és Réka. Ennek egy oka van, az, hogy a szülők átadtak a tudást és a tapasztalatot, amiért nagyon hálásak lehetnek a gyerekek.

Három nagyon más karakter, akik szeretik egymást, és mindent megtesznek a családért. Schobert Norbi például már ott van a Farm VIP 3 döntőjében, mindössze 17 évesen, és imádják a nézők, fontos láncszeme a műsornak.

Réka különleges meglepetéssel készült karácsonyra, mindenki névre szóló karácsonyi szettet kapott, aminek nagyon örültek. A 17 éves Norbi posztja nagyot megy, nem egész 10 óra alatt több mint 9 ezer like futott be a bejegyzésre.

Még több bulvár: Gelencsér Timi felkészítette a kockás hasát a bejglire