Dollár
427,03 Ft
Euró
423,82 Ft
Font
485,44 Ft
Bitcoin
20,165 $

Sallai Roland látása is veszélyben forgott, édesapja nyilatkozott a műtétjéről

Budapest, 2021. június 19. Sallai Roland (b) és a francia Benjamin Pavard a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Magyarország - Franciaország mérkõzésen a Puskás Arénában 2021. június 19-én. MTI/Kovács Tamás

Bense Róbert

2022. szeptember 14. - 20:05

Rendkívül bonyolult beavatkozáson esett át a magyar válogatott és a Freiburg labdarúgója.

Mint arról korábban beszámoltunk, a napokban biztossá vált, hogy a még szeptember 3-án, a Bayer Leverkusen elleni mérkőzésen súlyos sérülést szenvedett Sallait meg kell műteni, ám azt akkor nem lehetett még tudni, hogy mennyire komoly beavatkozáson kell átesnie a 25 éves játékosnak.

Soron kívül Varga Mihály: 300 milliárd forintot kaphat Magyarország az EU-tól energiabiztonságra 

Édesapja, Sallai Tibor a műtétet követően kilátogatott fiához Freiburgba, akinek állapotáról a nemzetisport.hu-nak nyilatkozott: „A legfontosabb, hogy úgy tűnik most, jól van Roli, elvileg jól sikerült a műtét, szerdán még benn kell maradnia a kórházban, de bízunk benne, hogy csütörtökön már kiengedik” – mondta.

„Rendkívül fel vagyok dúlva, mivel kiderült, hogy a műtétre azért van mindenképpen szükség, mert a fiam szeme világa forgott veszélyben. Mire lement a duzzanat, és ki tudta nyitni a szemét Roli, már jól látható volt, hogy az a szeme hátrébb van, mint a másik, emiatt kettős látása alakult ki.”

„Ráadásul a műtét közben is felléptek komplikációk, akkor derült ki – ezt a röntgen sem tudta kimutatni –, hogy a szeme mögötti üregben több csontja is eltört, ezért csúszott hátrébb a szeme. Így oda fémlemezt kellett beépíteni, ami valószínűleg végleg benn is marad.”

Édesapja elmondta, hogy fia továbbra is megfigyelés alatt áll, hiszen akár még az is előfordulhat, hogy újabb beavatkozásra lesz szükség. Gyógyulása akár három hónapot is igénybe vehet, így a szeptemberi Nemzetek Ligája mérkőzéseket biztosan kihagyja.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.