Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Sáfrány Emese egy igen érzékeny témáról beszélt

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Anyaként ismerkedni alapvetően nagy kihívás, nagyobb, mint amikor valaki gyerek/gyerekek nélkül élik az életüket.

Sáfrány Emese nemrég arról is beszélt, hogy mindenképpen fog beszélni a fiának a múltjáról. Nála nem kérdés, hogy meg fog történni ez a beszélgetés, és már nem zavarják az őt támadó kommentek sem.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Szintén érzékeny téma az ismerkedés édesanyaként, amiről nem esik elég szó. Sajnálatos módon az édesanyák hátrányban vannak ezen a területen, ráadásul gyerek nélkül is nagyon nehéz megtalálni az ideális férfit.

„Egy érzékenyebb téma… Sokan azt gondolják, hogy nehezebb egyedülálló anyaként ismerkedni. Amúgy sokáig én is ezt gondoltam. Sőt, van aki ettől tart és emiatt fél kilépni egy rossz kapcsolatból.” – írta a posztjában Emese.

„Nos, vegyünk sorra néhány dolgot ezzel kapcsolatban: Azzal, hogy már anya vagy nem “fogsz könyörögni a gyűrűért” várva, hogy esküvő után végre jöhessen a gyerek és ezt a férfiak pontosan érzik, hogy te ilyen fajta elvárásokat nem állítasz fel, vagyis ha igen, nem görcsösen teszed meg azt.”

„Azzal, hogy anya lettél, valószínű sok mindenben változtál, gondoskodóbb, megfontoltabb és házias lettél, aminek sok férfi szintén örülni fog. Ezek mellett persze te is sokkal jobban szelektálsz, mert a gyermekedre szánt időt nem akarod felesleges randikra fecsérelni.”

„Így eleve olyannal találkozol, aki úgymond már több rostán átesett, tehát remélhetőleg könnyen komoly kapcsolat alakulhat ki belőle. Mi a véleményetek erről. Írjátok meg nekem kommentben!” – zárta le a bejegyzésében.