Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,612 $

Ezzel a drámai góllal vesztette el a győzelmet a Real Madrid vasárnap este (videó)

Amikor már szinte mindenki ünnepelni kezdett a Santiago Bernabeu stadionban, az Atletico Madrid átírta a forgatókönyvet.

Fotó: EPA/Mariscal
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rég volt arra példa, hogy a Barcelona ilyen jól jöjjön ki egy spanyol fordulóból, mint az elmúlt hétvégén. A katalánok hozták a kötelezőt, és amióta Xavi bejelentette, hogy hamarosan távozik, valahogyan a csapat játéka is megváltozott. Két egymást követő győzelmet szereztek, és egyre közelebb vannak ahhoz, hogy újra reális esélyük legyen a címre.

Ehhez nagyban hozzájárult a legutóbbi forduló, melynek ideje alatt a Girona, a Real Madrid és az Atletico Madrid is pontokat hullajtott el. A Girona nem kevés helyzetet hagyott ki a meccsén, míg a Real Madrid az utolsó pillanatokban kapott gólt. Az Atletico lehetett a boldogabb a pontmentéssel, bár nekik is nagy szükségük lett volna a 3 pontra. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Nem kezdődött túl jól a Real Madrid számára a városi derbi, miután V. Juniór megsérült a bemelegítés alatt. Ez már önmagában felért egy súlyos csapással, ám Díaz jól ugrott be, és megszerezte vezetést. Sokáig ez a találat tűnt döntőnek, és Díaz igazi hősként kezdhette volna meg az új hetet, ám másképpen alakultak a dolgok.

Az Atletico ugyan rögtön, a második félidő elején egyenlített Savic góljával, a VAR-os elemzés végén annullálták a találatot. A vendégek nem hagyták magukat, és a 61. percben csereként beállt Depay gólpasszt adott Llorente-nek a lefújás előtti pillanatokban. Ancelotti is alig hitt a szemeinek, rendkívül fájdalmas volt ez az ütés számukra.

Ugyan a Real Madrid jelenleg is vezeti az idei kiírást, ez a 2 pontos előny nem lehet megnyugtató. Továbbra is a Girona jelenti az egyetlen veszélyforrást, de ha a Barcelona tartani tudja a győzelmi formáját, hamarosan ismét hármas csata alakulhat ki a LaLiga címéért, ami csak jót tenne a bajnokságnak.