Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

Hihetetlen, mennyi helyzetet hagyott ki a Real Madrid mumusa (videó)

A Girona simán hozhatta volna a 3 ponto a Real Sociedad ellen, akik ugyan szintén betaláltak, les miatt elvették a góljukat.

Fotó: EPA/David Borrat
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelona egyértelműen visszatért a győzelem útjára azóta, hogy Xavi bejelentette, az idény végeztével átadja a helyét. Akkor sem fogja magát meggondolni, ha megnyernék a Bajnokok Ligáját, amire nincs túl sok esély, viszont amíg él a remény, addig adott a lehetőség, akárcsak a LaLiga címvédésre.

A Barcelona a legutóbbi győzelmével már csak 6 pontra van a Gironától, és ha az Atletico Madrid legyőzi a Real Madridot, marad a 7 pontos differencia. Igaz, ebben az esetben az Atletico is 50 pontos lenne, amivel minden eddiginél szorosabbá válna a bajnokság. Sok mindenről dönthet hosszú távon a vasárnapi városi derbi, amit élőben közvetít a tv. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Girona egy könnyen hozható meccsen bukott 2 pontot, nem egy ziccert hagytak ki. Igaz, a vendégek előtt is voltak lehetőségek, és ugyancsak betaláltak, de les címén azt a gólt is elvették. Tekintve, hogy hány helyzetet láthattunk, hihetetlennek tűnik ez a 0-0-as végeredmény, amivel egyik fél sem járt jól, a Girona különösen.

Michel, a Girona edzője ráadásul olyannyira kihúzta a gyufát a játékvezetőnél, hogy a 89. percben azonnal piros lapot kapott. Nem akarta elhinni, hogy kiállították, addig a bíró nem tűrte azt a magatartást, amit az edző tanúsított. A hajrá is izgalmas volt, és a Girona előtt miden esély megvolt az újabb drámai győzelem megszerzéséhez.

Az összefoglaló videóban többek között a két elvett gólt, illetve Michel kiállítását is láthatjuk a temérdek helyzet mellett. Lehetséges, hogy ezek a döntetlenek döntenek majd a cím sorsáról, mert a Girona még mindig csak egyszer kapott ki a szezonban, ami már önmagában óriási eredmény, pláne egy kiscsapattól. Az összefoglaló videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.