Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,10 Ft
Euró
392,61 Ft
Font
458,48 Ft
Bitcoin
61,209 $

Xavi bejelentése óta csak nyer a Barcelona, megint övék lett a 3 pont

Mióta Xavi bejelentette, hogy az idény végeztével távozik a barcelonai kispadról, a győzelem útjára léptek.

Fotó: EPA/Adrian Ruiz Hierro
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Xavi nem gondolja meg magát, még akkor sem, ha valahogyan megnyernék a Bajnokok Ligáját. Eldöntötte, mindenképpen távozni fog, és azt is megtudhattuk, hogy nem élvezi a mindennapokat a klubnál. Minden jel arra mutat, hogy nem lehet meggyőzni, bár a vezetőség nem is dolgozik ezen, inkább egy jobb utódot keresnek.

Egy biztos, Xavi bejelentése óta csak nyer a Barcelona, nem akarják elengedni a bajnoki címet. Nemrég az Osasuna ellen húzták be a 3 pontot, és ugyan csak egy gólt szereztek, az éppen elegendő volt a vendégek kapitulálásához. Ezúttal idegenben lépett pályára Xavi csapata a Debportivo Alaves ellen, akik szintén kikaptak. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Az első gólra 22 percet kellett várnunk, amit Lewandowski gyűjtött be Gündogan passzából. A második félidő elején már Gündogan volt a gólszerző, akit Pedri szolgált ki. Túl sokáig nem tartott az öröm, mert az 51. percben szépítettek a hazaiak, így félő volt, hogy ebből megint nagyon rosszul jöhet ki a Barcelona.

Nem így lett, mert Roque a 63. percben 3-1-re módosította az állást, viszont pár perc leforgása alatt kiállíttatta magát. A 67. és a 72. perc között két sárga lapot kapott, de a Barca ezt a terhet is el tudta viselni. Több gól már nem esett a mérkőzésen, amit a Barcelona 3-1-re nyert meg, és ezzel jelenleg a 3. helyen állnak 50 ponttal az 55 pontos Girona, és az 57 pontot gyűjtött Real Madrid mögött. Ugyanakkor mindkét csapat egy meccsel kevesebbet játszott, továbbra sem kell attól tartaniuk, hogy a Barca veszélyes lehet rájuk.