Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,678 $

Xavi nem élvezi a mindennapokat a Barcelonánál

Ez is szerepel az okok között, amiért az idény végén távozik a csapattól.

MTI/EPA/Alejandro Garcia
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A Barcelona idénye korántsem alakul olyan jól, mint tavaly, amikor Xavival két trófeát is elhódítottak a katalánok. Habár idén legalább a Bajnokok Ligája kieséses szakaszát sikerült elérniük, a bajnoki címvédésre nem sok esélyük maradt, a kupából kiestek, a Szuperkupát pedig elvesztették a Real Madriddal szemben.

Épp ezért nem is volt túl meglepő, hogy Xavi a Villarreal elleni múlt heti vereség után bejelentette, hogy nyáron feláll a Barca kispadjáról. Döntéséről egyre több részlet derül ki, most ő maga fogalmazta meg, hogy a csapat gyenge teljesítménye mellett milyen egyéb okok vezettek a lemondásához. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

„Két és fél év telt el, és úgy érzem, hogy nincs megfelelő kompenzáció azért, hogy a Barca edzője vagyok” – mondta a szombati, Alavés elleni LaLiga-meccs előtt tartott sajtótájékoztatón.” Rengeteg dolog ellen küzdök és ez megvisel, nem élvezem a mindennapokat” – fogalmazott Xavi.

„Mindenki gratulál az elvégzett munkánkhoz. Még a LaLiga többi edzője is. De itt, Spanyolországban ezt nem értékelik” – tette hozzá Xavi, aki abban bízik, hogy a történtek ellenére is sikerül jól zárniuk a szezont. „Az osztályzatokat a szezon végén osztják ki” – tette hozzá.

„Azzal, hogy a bejelentés megtörtént, úgy gondolom, hogy a dolgok jobban fognak alakulni számunkra. Aki azt hiszi, hogy innentől a játékosaim lazítani fognak, az nem látta még az öltözőnket. Ezt csak az értheti meg, aki már futballozott” – idézte Xavit az ESPN.