Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,678 $

Videón a Barcelona szenzációs góljai az Alaves ellen

Három gólt lőtt a Barcelona az Alaves ellen, amiből kettő egyenesen szenzációs volt, és egyúttal 3 pontot értek.

Fotó: EPA/Adrian Ruiz Hierro
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, ismét nyert a Barcelona a spanyol bajnokságban, és már csak 6 pontra vannak a második helyen álló Gironától. Ki tudja, ha Xavi bejelentése hamarabb érkezik, miszerint az idény végén elköszön, talán most még több pontjuk lenne. Mintha megszűnt volna a hosszú hetek óta tapasztalt görcsösség a csapat körül.

Xavi kijelentette, akkor sem fogja meggondolni magát, ha egy csavar végén megnyernék a Bajnokok Ligáját. Most azonban elsősorban arra koncentrálnak, hogy minél közelebb kerüljenek a Real Madridhoz, akik jelenleg 7 ponttal számolnak többet, és vasárnap az Atletico ellen fognak játszani, ami bármilyen végeredményt hozhat. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

A Barcelona máris nyert 2 pontot a Gironával szemben, így rosszul semmiképpen nem jöhetnek ki a fordulóból. A katalánok közönsége elégedett lehetett az Alaves ellen látottakkal, már csak a két parádés gól miatt is. Először Lewandowski köszönt be parádés perdítéssel, amire a kapus már semmilyen formában nem tudott reagálni.

Gündogan sem akart lemaradni, és egy nagyon pontos lövéssel 2-0-ra módosította az állást. Roque szerezte a harmadik és egyben utolsó gólt, majd egy taposó mozdulat miatt kiállították, aminek még lehet hatása a következő időszakra. Nem egész 5 percen belül kapta meg a két sárga lapját, amiért dicséretet biztosan nem fog kapni.