Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,896 $

Botlott a Real Madrid legnagyobb riválisa, aminek a Barcelona is örülhet

A Girona botlásának a Barcelona is örülhet, mert már csak 6 pontra vannak tőlük, míg a Real Madrid megléphet.

Fotó: EPA/Siu Wu
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelona Xavi bejelentése óta, miszerint az év végén elhagyja a klubot, akkor is, ha megnyerik a Bajnokok Ligáját, hozza a 3 pontokat. Az elmúlt két meccsüket megnyerték, és ezzel valamilyen szinten életben tartották a reményt egy nagy bajnoki hajrára. A legutóbbi győzelmük még magabiztosabb volt, bár a Barca edzője nem tagadja, nem élvezi túlságosan a mindennapokat a klubnál.

Rendkívül fontos volt a Deportivo Alaves elleni győzelem, mert mint az utólag kiderült, a Girona újabb pontokat szórt el. Ugyan a kiscsapat továbbra is csak egy vereséget számol, már öt döntetlenje van, ami a címbe is kerülhet. Az 50 pontos Barcelona 6 pontra közelítette meg a Gironát, akik elkezdhetnek aggódni. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Elsősorban a Real Madrid miatt aggódhatnak, mert ha vasárnap este nyernek, azzal 4 pontra duzzad az előnyük. Jelenleg mindössze 1 pont közöttük a differencia, viszont az Atletico Madridot fogadják, így még egy vereség is benne lehet a pakliban. Az Atletico számára ez nemcsak egy városi derbi lesz, mivel 47 pontosak, és vereség esetén gyakorlatilag kiszállnának a csatából.

A Girona meglepő módon nem bírt a Real Sociedaddal, ráadásul hazai pályán játszhattak. Igaz, Herrera ugyan betalált a 24. percben, a VAR-os elemzés végén elvették a gólját. A 89. percben Michel pedig kiállította magát, ami szintén nem lehetett jó hatással a körülményekre. Az edző érezte, ez a meccs nem éppen úgy alakul, ahogyan azt elképzelte, míg a Sociedad továbbra is csak a 6. helyen áll a LaLigában.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.