Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,516 $

Drámai módon vesztette el a győzelmet a Real Madrid az Atletico ellen

A Barcelona volt a legutóbbi spanyol forduló nagy nyertese, miután a Girona, a Real Madrid és az Atletico Madrid is pontokat bukott.

Fotó: EPA/JuanJo Martin
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelona magabiztosan vette az akadályt a Deportivo Alaves ellen, így hátradőlve várhatta a folytatást. A Girona ugyan sok helyzetet dolgozott ki, csak egy döntetlenre futotta, épp azon a hétvégén, amikor a két madridi csapat egymásnak feszült. Ennek még fontos hatása lehet az utolsó fordulókra pár hónap múlva.

A nagy városi derbi előtt a Real Madrid edzője, Ancelotti odaszúrt a Barcelona vezetőségének, akik nem túl elégedettek a bíráskodással. Most azonban mindhárom riválisukon nyertek 2 pontot, ami még sokat érhet a végelszámolásnál, ugyanis a Real Madrid és az Atletico Madrid nem tudta dűlőre vinni a kérdést egymás között. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Az első félidő villámgyorsan eltelt, sok akciót, helyzeteket láthattunk. Semmi panaszunk nem lehetett a játékra, bár a Bernabeu közönsége már a kezdősípszó előtt kapott egy rossz hírt. Kiderült ugyanis, hogy V. Juniór megsérült a bemelegítés során, ami miatt Ancelottinak változtatnia kellett.

Drámai lett a végjáték

Díaz élt a lehetőséggel, és a 20. percben vezetéshez juttatta csapatát. Remekül játszott, végig benne volt az újabb találat a játékában, majd a 48. percben, a második félidő elején elvettek egy gólt a vendégektől. Savic gólját érvénytelenítették a VAR segítségével, és ez már nem az első olyan eset volt, amikor a Real Madrid jól jött ki egy VAR-os vizsgálatból. Sok kritikát kap emiatt a klub és a LaLiga, míg Ancelotti hangsúlyozta, a liga nem korrupt.

Amikor úgy tűnt, hogy a Real Madrid megnyeri az év egyik legjobban várt meccsét, Llorente a hosszabbításban mindent elrontott. Depay gólpasszával 1-1 lett a végeredmény, aminek egyik fél sem örülhet, a Real Madrid semmiképpen, mert egyrészt hazai pályán játszottak, egészen a végéig vezettek, másrészt a tabella élén állnak.

Ezzel a döntetlennel 2 pont jelenleg a különbség köztük és a Girona között, akik ugyanannyi pontot számolhatnának, mint a madridiak, ha legalább berúgják a helyzeteik felét. A Barcelona 8 pontra csökkentette a hátrányát a Real Madridhoz képest, addig a Girona 6 pontra van tőlük a következő forduló előtt, ami szintén izgalmasnak ígérkezik.

Harry Kane klasszis góljával nyerte meg a Lipcse elleni rangadót a Bayern München

Harry Kane a hosszabbításban döntötte el a 3 pont sorsát a Lipcse ellen Münchenben, ami apró sebtapasz lehet az elmúlt időszakra.