Clouds
21 Budapest
Dollár
346,53 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
431,20 Ft
Bitcoin
27,206 $

Puma támadt egy jakuzziban ülő házaspárra Coloradóban

Fotó: Unsplash/Priscilla Du Preez
Epic
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A vadvédelmi tisztviselők jelenleg is keresik a vadállatot, mely megkarmolta a férfi fejét, miközben ős feleségével egy jakuzziban ült.

A coloradói vadvédelmi tisztviselők hétfőn megerősítették, hogy valóban egy puma támadt rá egy házaspárra, akik Colorado középső részén béreltek egy jakuzzis házat: a házaspár épp a jakuzziban ült, amikor megjelent a puma és megkarmolta a férfi fejét.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Az AP jelentése szerint a férfi szombat este áztatta magát a jakuzziban feleségével, amikor hirtelen valami megragadta a fejét: a férfi riadalmában ráüvöltött a pumára, vizet kezdett fröcskölni az állatra, miközben felesége megpróbálta ideiglenesen elvakítani az állatot egy zseblámpával.

A hatóságok közlése szerint az állat visszavonult egy domb tetejére, ám nem adta fel célját, és továbbra is figyelte a házaspárt. A házaspár visszarohant a házba, kitisztították a férfi sebeit, majd hívták az ingatlan tulajdonosát, aki történetesen a Colorado Parks and Wildlife-nak dolgozik.

A férfi négy karcolást szenvedett a feje tetején, és jobb füle mellett is megkarmolta az állat, ám úgy tűnik, sérülései szerencsére nem súlyosak. Sean Shepherd, a Salidában működő terület vadvédelmi menedzsere az eset kapcsán megosztotta:

„Valószínűnek tartjuk, hogy a puma látta a férfi fejének mozgását a sötétben, a talaj szintjén, de nem ismerte fel a jakuzziban lévő embereket. A pár helyesen cselekedett, amikor zajt csapott és rávilágított az állatra.”